sâmbătă, 6 februarie 2016

Review




- Scrie primul cuvant care-ti vine in minte!
- Review!
- Iar in engleza?
- ....dupa saptamana asta, te miri?!

A fost o saptamana atat de plina, incat nu am mai avut timp de zuzenii.
Au fost vreo doua, dar le-am uitat :)
Imi place tot mai mult parfumul "Michael" by Michael Kors. Aromele se schimba de-a lungul zilei, tine bine si e de-a dreptul o incantare. L-am ales din curiozitate :) Vineri, la plecare, pe cand ne luam haina din dulap, un coleg imi spune ca o sa il bata nevasta in curand. L-am intrebat de ce si mi-a spus ca haina lui miroase a parfum cand ajunge acasa pt ca avem hainele vecine in dulap :) I-am zis ce parfum e, sa i-l cumpere acum de V'day si problema e rezolvata.
Mmbine, mirosea esarfa dar  sa nu intram in detalii ;)
Si chiar nu pulverizez mult (stiu pe cativa care acu isi dau ochii peste cap) dar parfumul chiar tine ;)

Incepusem sa zic ca a fost o saptamana plina, cu sedinte, specializari, review-uri si mult de munca. Eram cat pe aci sa ma revolt de cateva ori (bombaneli in surdina) nu de alta dar imi amortise o parte a corpului, insa am renuntat pt ca nu ma ajuta cu nimic. Suntem in faza "aproape gata" si imi tb doar putina rabdare. Am dat muzica pe audio books. "Persuasion" Jane Austen. E incredibil de fain, lucrez mult mai usor. Mi-a trecut repede timpul, in doua zile termin cartea. Pffff deci...fain! :)

Acasa am fost o rasfatata. Pt ca ajungeam tarziu acasa gaseam mereu cate ceva bun pregatit. Imi ploua si acum in gura cand ma gandesc la pestele pregatit de Ubi, dupa o reteta atat de veche...;) a fost o masa deosebita, pt ca ne-am amintit de prima oara cand a mai folosit reteta asta, si ce a insemnat momentul acela in relatia noastra. A fost haios sa ne marturisim, cu ce ganduri pregatea el cina si cu ce ganduri veneam eu la masa :))

Mobila in casa e asamblata si aranjata, urmeaza cireasa de pe tort si decoratiunile :) inca putin de asteptat!

Nu am spus ce e cu imaginile de mai sus. Aproape in fiecare zi au fost monente mai cenusii, daca le lasam sa ma doboare nu as fi incheiat saptamana cu zambetul pe buze. Cat puteti, continuati sa zambiti! Pt toate motivele bune.

Un comentariu: