luni, 29 martie 2021

Mindfulness

Nu e motivational, nu e inspirational, e doar cel mai bun sfat.

Nu te lega de oameni, nu te compara cu ei, cu reușitele, cu drumurile, cu trăirile lor. Nu te valida în ei, nu-ți construi drumul după tiparul altora. Tu ești tu, cu ce ai tu de înfăptuit în viață. Caută-ti visele tale, fa-ti listele tale de împliniri, și nicicând nu-l pune pe altul în balanță cu tine. Ce poarta acela în suflet nu are cum sa se potrivească cu ce ai tu în suflet, exact în același moment. Și nu vorbesc de sentimente, ci de maturitatea și înțelepciunea sufletului, și implicit efectul avut asupra dezvoltării personale.

Fii constient de prezentul tău și de visul tău de acum, împlinește-l și începe sa îl construiesti pe următorul. Oamenii cu care rezonezi, în acea etapa, ți se vor alătură. Și eventual or sa rămână cât mai mult alături. E ok și dacă se depărtează de tine, sunt oamenii episod - nu sunt meniți pt tot sezonul. Dar asta nu ii face mai putin importanți în episodul asta.

Fii ancorat în prezent. 
 

Un comentariu:

  1. Social media era agresiva si acum 10 ani, însă cu cat mai mulți oameni se trezesc si înțeleg ca dezvoltarea lor personală e doar a lor, si tine doar de ei, cu atat partea asta negativă a media o sa dispară treptat. Pana la urma social media nu e o entitate care trăiește singura, ci e alcătuită din miliarde de oameni care oricând pot sa ii schimbe traseul. Si începe simplu, necomparandu-ne noi intre noi.
    Saptamana frumoasa si tie! Cu drag!

    RăspundețiȘtergere