vineri, 11 iulie 2014

Ooooh rain again!

Ploua. Ploua frumos, cu miros de vara....daca n-ar fi tunetele asa bubuitoare, ar fi perfect!
De ceva vreme, vreme buna chiar, imi place ploaia. Pt ca imi da o stare de cuibareala, de vacanta si confort. Nu cred ca a fost vacanta sa nu fi prins macar jumatate de zi de ploaie. Cum-necum unele dintre cele mai dragute amintiri sunt legate de ploaie: cina romantica la restaurant urmata de o fuga in picioarele goale, prin apa calduta, pana la hotel, o  intreaga dupa-masa petrecuta la mansarda, privind picurii mari de ploaie ce copleseau geamul din tavan, ploaia ce ravasea apa marii in timp ce noi stateam in varful patului rontaind cirese, apoi cani de ceai aromat si multe,multe carti bune, amintiri le cenzuram aici ;p.
Si eu care visam la sandale!.....

8 comentarii:

  1. Daca ai stii ce frumos visam ieri cand m-a trezit un tunet din ala de am sarit direct in picioare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la noi a tot plouat, se pare ca avem o vara tare capricioasa, dar sa privim partea buna..iubirea n-are nevoie de vreme buna, ea se cuibareste in suflet. Zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place ploaia,mai ales vara.De multe ori mergeam prin ploaie cu o bucurie de neinteles pentru altii.Un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu va inteleg! :)
    Un weekend minunat si dvs! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ploaia, in orice anotimp mai putin iarna cand se face ghetus si apoi ajungem la spital cu cate ceva rupt. Numai ca pe noi, in Iasi, ne-a cam ocolit exact cand pe la voi turna cu nemiluita. A picurat cate putin, dar atata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mare bafya pe voi! :) inca un pic si creste muschiu pe case! :)

      Ștergere