duminică, 27 februarie 2011

Sunday morning

Zau ca asta este ora la care imi place sa ma trezesc dimineata, duminica dimineata! in timpul saptamanii visez la ore cat mai tarzii, 12 maxim! dar in timpul weekendului, mai cu seama duminica, asta este my happy hour! pt ca oamenii inca nu s-au trezit, pt ca te poti plimba prin tot orasul fara sa te molipsesti de frenezia oamenilor mereu grabiti undeva, pt ca poti sa casti gura la toate nimicurile, fara sa prinzi vreo privire neprietenoasa "ia uite-i si pe astia cum fac poze la cer in mijlocul strazii"! la 9 dimineata, ma plimb fara sa mai tin cont de toti concetatenii! :) navetista din mine care pleaca de acasa cu mult inainte de rasaritul soarelui, tanjeste dupa astfel de momente!..
O alta alternativa pt "ora 9 duminica dimineata" este: geamul deschis, zgubilitica cintezica(sau ce-o fi ea) ciripitoare la geam (mare guraliva mai e! stam atenti si aproape nemiscati ca s-o auzim pe dumneai ciripind!), Dutzi cu ochii intredeschisi tinandu-ma bine la adapost, incercand sa ma inveleasca bine de parca as fi un pui de matza prinsa de ploaie, motzaind, deschizand cate un ochi sa vada daca neastamparata mai "are stare" sa stea linistita, si apoi, cand enough is enough, incepe sesiunea de pupacit matinala! :)
Love sunday morning! :)
Mai e ceva timp pana la luna de miere (si din prisma asteptarii lunii de miere, mi se pare ca mai e ataaata timp, dar din prisma pregatirilor de nunta mi se pare ca au intrat zilele in sac ;p), dar viseeeez, viseeeez si in fiecare saptamana (sunday morning mai precis) gasesc o alta destinatie! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu