vineri, 21 februarie 2014

Despre Diva! :)





Pt ca trebuie ea sa fie mai cu mot in toate......ca doar e diva, Rontzi s-a gandit sa faca varsat de vant! da, la................ 25 de ani (;p) ! :) asta dupa ce binenteles, s-a plimbacit si a vietuit cu noi in birou, zi de zi, in perioada de incubatie! :)
Am uitat sa spun ca in birou sunt 3 viitori tati! un detaliu foarte important!
Asadar, vine socul diminetii cand afla lumea de diva cu bubite :) se face rapid un inventar cu cine a avut sau nu in copilarie boala cu pricina, aflam asa ca vreo 2 sunt posibili contaminati :)
Ne vedem de treburile noastre, vine pranzul, coboram ca zombie in cantina, cu gandul la weekendul ce va sa vina, ne cotropim mesele, mancam....si incepe povestirea mea cu adevarat! :)
Unul dintre viitori tati vine langa noi cu moaca pusa si ne spune ca sotul divei, C., i-a spus ca boala e de fapt rubeola! sau rujeola....ca oricum nu stim diferenta! :)
Iau vestea din plin si in gura mare zic: "cum? dar eu n-am avut rubeola! sau rujeola!" si in secunda urmatoare se face liber in jurul meu! de parca eram vreo ciumata! si-au luat oamenii tavile si am ramas asa! :) viitorii tati au tulit-o primii! multumesc Rontzi!
O sun imediat, ma linisteste ca e doar un varsat de vant...si gata!
Asa ca.....buline pt Rontzi!
Sa te faci bine repede! :)

10 comentarii:

  1. Ea a facut varsat de vant la 25 de ani,ginerele meu la 37 de ani,asa ca aveti grija,nu conteaza varsta. O seara buna frumosilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bulinele mele sunt mai frumoase,doar ca nu sunt asa......uniforme :))))
    Si apreciez "usoara exagerare" referitoare la numarul 25!!!!!!

    Buboasa Rontzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa faci poza da? Eu si Adina avem o maaare curiozitate! :)))
      care exagerare?!?!?! :)))

      Ștergere
  3. Eu pe bune am facut varsat de vant la 25 de ani.... ll-am uat de la copii mei! :))
    Ei fluerau prin casa si eu era sa mor, aveam basicile cat moneda de un leu (de pe vremuri ca acu nu stiu cum arata!:)))))) pe piele, eram ciucure, si sub limba aveam.... sa nu mai zic de alte parti ..... :)))))
    Sper ca Rontzi sa nu sufere asa de rau,!!!
    Multa sanatate si sincer acum, nu o inteleg pe Mona, mie mi-a zis ca ai doar 21 de ce zice acum ca ai 25 nu stiu...... :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa asa! chiar voiam sa povestesti de experienta ta, pt ca Rontzi nu prea ia in serios! zice ea ca nu-i mare lucru! concluzia e ca mai bine a fie in copilarie boala asta!....
      Cu varsta....imbatranesc si eu, incep sa uit.....:)))))

      Ștergere
  4. Eu am facut pojar la 18 :)) Cam urat cu bolile astea...bine totusi ca se intampla cel mult o data in viata

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai mare dieferenta intre varicela si rujeola nu prea este. Sunt la fel de contagioase. Doar ca varicela (varsatul de vant) e mai rea, face basicute si pot ramane semne. In plus duce la complicatii pe termen lung. Multi se pot trezi peste ani cu Zona Zoster din cauza ei...
    In fine, cred ca prietena ta nu stie.

    RăspundețiȘtergere