sâmbătă, 5 septembrie 2015

La orice varsta

Desi a trecut ceva vreme de cand am depasit faza vacanta-scoala, un moment specific se repeta an de an. Il simt cu toata fiinta, si parca de la an la an e mai intens! vorbesc despre...ultima zi de vacanta!....cand stii ca mai e o zi pana la rutina aceea, pana la trezitul cu noaptea in cap, taskuri, oboseala, filme doar in weekend, cu ceva noroc, cumparaturi de fuga, joaca pe fuga, ...pe fuga.
Si e doar vina mea, pt ca vreau sa fac cat mai multe! Si ma uit in urma la vacanta asta umblata, in care au fost atatea dar parca tot ar mai fi loc :) negresit, e fain in vacanta!
Trece altfel timpul in vacanta, poti sa fii mai usor in echilibru cu tine, ati timp sa iti auzi gandurile, ai timp sa le faci pe toate, dupa cum vrei, dupa propriul rasfat. Sa ingramadesti insa toate astea intro dupamasa after work....e misiune (uneori) imposibila.
Asadar maine o sa fie o blanky day! don't care about nothing else!

6 comentarii:

  1. Am intalnit oameni care fac treburile ca intr-o permanenta vacanta.Depinde de om, de fire, de pretentii si multe altele.Cand vei fi ca mine,te intrebi oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai deocamdata ca sa platim facturile, vacantele si...altele :))

      Ștergere
  2. Ahhh scumpica mea, imi pare rau ca nu am reusit ieri sa fiu cu tine aici, sa te mangai putin :)

    Si la mine a fost prima zi de munca si aveam impresia ca adorm din picioare :))) insa am terminat cu bine si sunt gata pentru ziua de maine si de toate, actually astept deja weekend-ul :)))

    Sa ai grija mare de tine si iti doresc sa iti ordonezi in asa fel timpul, incat sa ai loc pentru toate. Pupici multi, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draguta de tine, ești tare faina :)
      A trecut foarte repede prima zu, și toată săptămâna de altfel! Iuupii pt weekend!
      Lost of Hugs :**

      Ștergere
  3. Sper ca a fost ok prima zi de munca.... dupa concediu, desigur! :))
    Sa ai spor si mai ales mult success!!!

    hug & kisses
    ઇઉ Ell@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooohoo a fost chiar peste așteptări! :)
      Multumi de urări! ! :)

      Ștergere