sâmbătă, 18 iunie 2016

Cozy




Serios ca e vara, capsunii si ciresele demonstraza asta.
Si soarele de afara si florile din gradini.
Si hainele subtiri si talpile goale care batatoresc casa.
Dar mi-e frig. Tare! Am scos toate paturile din dotare, le las strategic pe un colt de canapea, fotoliu, scaun. Ma ghemuiesc in ele sorbind ceaiul, incercand sa tin gandurile stranse doar pt momentul asta. Stiu ca frigul asta ce-l resimt nu are nici o legatura cu gradele celsius.
Mi-e inima coplesita de evenimentele din ultima vreme. Stiu ca toate aromele Yankee Candle si toate canile de ceai si toate paturile  nu or sa ma linisteasca dintrodata.
Traim o lume ciudata, cu oameni contra oameni, mi-e greu sa ii explic copilului de ce unii oameni sunt buni si altii nu. Stiu ca toti, in toate colturile lumii, purtam griji pe care uneori le mascam cu un zambet de presupusa incredere si incercam sa nu ne gandim prea mult pe termen lung. Nu poti sa anticipezi, nu tot timpul.
Ma linisteste doar gandul ca toate sunt aranjate deja, ca indiferent de variante, Cineva e deja acolo. Tb doar sa Il ajung din urma.
 

6 comentarii:

  1. o, nu...aseara am stat la +38 de grade...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate sunt eu mai naiva dar cred ca nu era vorba de "frig" in sine in postarea ta.... Oare de ce bagam uneori capul in nisip ca strutul si nu vrem sa vedem realitatea? Asta e, chiar ca te iau frisoanele...
    Ella

    RăspundețiȘtergere