vineri, 3 iunie 2016

Un gand

E ceva ce am stiut dintotdeauna. Nu mi-am propus asta in vreun fel, pur si simplu voiam sa fiu altfel. Voiam sa port doua sosete diferite, asta pe vremea cand mergeam la gradinita. Voiam sa ma joc cu orice inafara de papusi, si construiam masini, desenam castele. Si apoi in scoala citeam mult. Mult, cate 2-3 carti deodata. Nu am vrut sa port nimic doar pt ca era la moda.
Nu am facut niciodata ce mi s-a impus. Am intrebat mereu De Ce. Am vrut mereu sa depasesc limitele.
Si cand cineva imi spunea "nu incerca, nu o sa poti", eu ziceam "watch me!"
Am ales drumuri pe care nu le intelegea nimeni, uneori nici eu. Stiam doar ca drumul ala tb sa il urmez pana la capat.
Ooo si m-am impiedicat...de atatea ori! Si m-am ratacit..de atatea ori! Bajbaind mi-am cautat drumul mai departe. Drumul meu, nu al altora.
Stiu ca nu am fost singura niciodata, nici macar cand ramanea un singur rand de pasi in urma mea. Oameni de-un sezon, oameni de-o etapa, oameni pt "mereu" am avut in drum, de la fiecare am avut ceva de invatat.
Si acum sunt la fel. La fel!......port uneori sosete diferite pt ca nu pot sa deschid ochii properly dimineata..
Dar restul...e la fel.
Nu o sa fac nimanui pe plac doar asa. Nu o sa tac atunci cand am ceva de spus.
Dar o sa tac atunci cand nu o sa aibe rost sa spun ceva.
Am invatat in sfarsit ce inseamna acel LET GO!
Azi imi spunea cineva :" honey, vulpea e singura care zice ca strugurii sunt acri. Inseamna ca esti pe drumul bun"
Asa ca tot ce pot sa spun e: "cauta mai intai sa stii ce vrei si apoi urmeaza-ti dorinta. Cu bun-simt si respect. Cu intelegere si rabdare. Si cu o doza de curajo-nebunie"
And darling.....

9 comentarii:

  1. Ce mamica "rebela"! :)) Ai avut si ai personalitate, acest lucru care le lipseste multora...as vrea si eu sa mai cunosc oameni diferiti...
    Te pup, Mona!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii tu insuti, alegerile sa fie ale tale, chiar daca ceilalti te-ar judeca ca nu ar fi ale tale, nu conteaza ca esti diferit sau semeni cu multi altii... sa fii tu, da!
    Imi aduc aminte cand m-am trezit intr-o zi cu doi cercei diferiti in ureche, aveau aceeasi culoare, m-am simtit penibila si apoi am realizat ca imi place cum imi sta si asa si nu are rost sa ma simt prost. Am mai repetat figura in mod deliberat insa. :)
    Weekend placut, Mona! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Well evident ca cel mai important e sa ne fim fideli noua insine. Insa nu e nimic rau nici in a face lucrurile altfel, in a vrea sa fii diferit. Un profesor din liceu ne spunea sa indraznim sa fim diferiti, sa cautam sa fim diferiti, asta fiind o parte din evolutia noastra. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa indraznim, cred si eu in acest lucru, nu te contrazic, insa doar daca crede si isi doreste asta. Adica nu fac ceva doar ca sa fiu diferit ci sunt diferit prin ceea ce imi place. :)

      Ștergere
  4. Imi tot zic eu mie ca tu eti unica, minunata si destul de vesela :)) asa sa fii mereu. Iti imaginezi ce plictiseala ar fi daca am fi toti la fel, daca am vorbi toti o limba, daca am avea toti aceeasi cultura???

    Pupici multi de la noi, lovely girlie. Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeei sunshine! Mi-ai bucurat inima! :) multa fericire frumosilor! :)

      Ștergere
  5. Oamenii originali sunt mult mai interesanți. :)
    Mie îmi spunea un coleg că sunt ”trendsetter”, eu am luat-o ca pe un compliment. :))

    RăspundețiȘtergere