vineri, 10 august 2018

Astia ai mei

Astia ai mei au iesit in strada.
Sunt nebuni, insa nebunii astia pot schimba lumea!
Ne-buni de plata pt hoti, ne-buni de plata pt baroni, ne-buni de plata pt birocratii corupti, ne-buni pt ministrii care ucid educatia taind bugete, ne-buni pt hotii din spitale care te trateaza dupa forma plicului. Ne-buni pt lumea asta murdara, care te calca pe grumaz cand te ridici contra hotiei.
Recunosc ca ii vad nebuni, in curajul lor de a rupe lantul. Nebuni de curaj, nebuni de libertate.

Am crezut ca poti schimba lumea, daca o schimbi in jurul tau. Am crezut ca un gest mic, multiplicat in mii de oameni poate schimba ceva. Pana cand nu am mai putut. Si ne-am adunat lucruri in 2 trolere, si am plecat, rupandu-ne din inimi, petecindu-le! Asta a fost calea mea de rezolvare, sa plecam noi si sa ii aducem pe ai nostri cu noi.

Si de-asta pt mine curajosii din strada sunt nebuni. Nebuni de frumosi si curajosi, pt ca ei duc lupta mai departe, pt ca ei nu au renuntat, pt ca lupta pt lumina, respect, civilizatie.

Asta e reactia lor, pt noi astia de am plecat, asta a fost reactia noastra. Cu totii am schimbat imaginea romanilor oriunde in Europa pe unde am umblat si am muncit. Si asta am facut-o muncind scrasnind din dinti, cat zece la un loc, spunand clar si raspicat: NE-AM NASCUT IN ROMANIA!

ORICARE  ti-ar fi alegerea, sa pleci si sa schimbi lumea din afara, sau sa ramai si sa schimbi tara dinauntru, fa-o cu ambitie! dar fa-o! nu sta in casa uittandt-te la tv si comentand la o café ca e o tara de cacat. Puneti haina pe umeri si iesi pe strada!!!!! Sau ia-ti trolerul dupa tine si vino si schimba lumea din afara! Dar nu sta deoparte!

P.s In prim plan - odrasla lui Rontzi

4 comentarii:

  1. Imi place mesajul. E motivational. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mesaj excelent!
    Ai scris atat de concis, din suflet, incat... ce-as mai putea adauga?! :) Pot doar sa-mi doresc ca "nebunii" sa ramana "nebuni" si altii sa le ia locul cand va fi cazul. :)

    RăspundețiȘtergere