miercuri, 8 iunie 2011

La Multi Ani!!!!!!!!


Acum un an, inainte de rasaritul soarelui, am primit un mesaj care mi-a inmuiat genunchii si m-a trezit de-a binelea! asteptam momentul, stiam ca trebuie sa se intample, dar cand a venit mesajul...wooow! o noua lume s-a deschis! trebuia sa ma intalnesc cu mama ta in oras, dar ne-ai incurcat planurile in acea zi! :) glumesc Eric! m-ai facut sa fiu cu gura la urechi toata ziua! te asteptam de ceva vreme, si eram tare curioasa cum arati, daca ai acei ochisori mari si curiosi pe care mi-i imaginam! si ii ai minune, ai si cel mai smecheresc zambet, si ai o ciocarlie pe post de glas! si esti haios, si ai personalitate, si ai atitudine..si zambesti mereu (aproape mereu...ca nah, trebuie sa-ti faci si tu meseria de bebitza marait! ;p)
Te stiu de cand erai bobita de mazare, asteptam cu nerabdare noile poze de la eco si-ti cautam ochisorii si manutzele in pozele acelea codificate in care nu distingeam nimic! :)
si ai facut schimbul 2 cu noi, si ai jucat fotbal cu ficatul lui Rontzi, si sughitai si te luptai tu pe acolo..Toate acestea Eric, nu sunt uitate! fac parte din amintirile de aur carora nu le dai drumul niciodata!
Asa ca "La multi ani!" ingeras, sa te bucuri de tot ce e frumos in viata, sa te bucuri de parintii tai si de dragostea lor, sa ai curaj sa descoperi lumea, sa ai curaj sa pasesti acolo unde altii nu cuteza, sa ii ajuti pe cei ce au nevoie de tine, sa zambesti neincetat, sa nu te dai batut, sa fii bun si luminos, sa fii fericit!!!!

LA MULTI ANI RONTZI!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu