miercuri, 11 aprilie 2012

Alternative

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Buuuuun...alternative exista, dupa cum se vede, si chiar usor de gatit, cu siguranta muuult mai sanatos de cat carnoasele "traditionale"!
Mi-am propus sa conving cat mai multa lume sa crute animalul ....nu am reusit nici 10%! dimpotriva....se pare ca atunci cand o sa fiu eu mare o sa vad ca asa se tine o sarbatoare "cu cele necesare"! cum sa nu fac eu salata de buuf, sau oua umplute si sarmale?!?!?! se ingramadeau intrebarile! "dar nu stii cum? iti dau eu reteta!"....Uaaat??? Fuck! pur si simplu nu vreau! nu vreau sa fac toate "obisnuitele" doar pt ca asa face toata lumea! nu e un argument pt mine! dimpotriva, ma face sa fac dinadins exact invers!
Se pornise apoi o intreaga discutie! de ce sa nu crutam porcu', de ce sa nu crutam puiu'? well, nu sunt ipocrita, mi-s dragi toate animalele si daca ma gandesc ateent ce am in farfurie sfarsesc prin a nu manca tot. Vreo 6-7 ani nu am mancat carne deloc, am fost lacto-vegetariana, vreo 4 ani a fost bine, dar apoi au inceput belele. Anemii, metabolism dat peste cap, eram o obisnuita a spitalului. Pana cand s-a burzulit doctorita la mine si mi-a explicat cum toate au fost lasate cu un scop, cum fiecare aliment are rolul lui. Treptat am trecut pe carne slaba, si analizele imi ieseau tot mai bune.
Cred ca e la alegerea fiecaruia pana la urma, sa faca ceea ce considera ca e mai bine pt sine.
Gata, fug la trebushoare! spor tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu