marți, 22 iulie 2014

Precisely!

Ohoooo si are doar un an si 5 luni! :) dar e cat se poate de adevarat! nu mai tin pasul cu nazdravaniile lui! azi imi enumera Vlad toate chestiile catastrofa ce raman in urma noastra, a mea si a lui bebe, dupa ce ne jucam noi! oale cu smaltul sarit ratacite prin sufragerie, alta oala mazgalita cu creioane colorate tot prin sufragerie, caruciorul ramas pe hol, catelul mare imbracat in costum de baie, caietul de desen colorat cu mancare, haine murdare cu biscuiti topiti si apoi uscati, la fel si cu pufuleti, seturi de jucarii ''desperecheate'', masinute stirbe de roti, masinuta teleghidata ramasa intepenita pe undeva. E adevarat ca asta e programul de weekend, in timpul saptamanii nu avem timp pt atata joaca! :)
Si il ascultam in timp ce imi insira toate astea si da....pe de o parte ziceam ca are omul dreptate sa se revolte pt debandada, dar pe de o alta mica parte...ma simteam happy! stiu ca suna ciudat, dar fac acum, cu puiul meu, tot ce nu puteam face cand eram mica! si imi ziceam atunci ''eu cand o sa fiu parinte nu o sa fac asa!''. eeeei bine...imi cam tin promisiunile, cam de fiecare data...chiar daca asta inseamna ceva haos in prezent! dar vreau ca pui mic sa creasca fara oprelisti. Si stiu bine ce zic cand zic asta! nu ma refer la nebunii si alte tampenii, cu doar la acele mici reguli ce uneori anuleaza toata distractia!
Evident ca tot haosul se sfarseste cu nopti nedormite si trebusoare intinse pana tarziu in noapte, dar zambetul mare de sub zulufii aurii merita totul! :)

2 comentarii: