sâmbătă, 5 iulie 2014

Sweet changes

Nu avem filmulet cu primii pasi ai bebelului. Pt ca nici nu aveam cum! el nu a mers, a fugit din prima! :) si nici ca l-am mai putut opri de atunci! de atunci am trecut la alt nivel! :) am re-aranjat camerele, obiectele casabile dar si cele ''e pacat mami sa le arunci pe jos'', si-au gasit alt loc. Am si uitat pe unde a ajuns cutia mea cu margele si bratari! Sigur am uitat cate si cum sunt! :) Sticlutele de parfum sunt la indemana.....cu strangere de inima am luat decizia asta, dar trebuia facut compromisul :)...dimineata sunt prea grabita ca sa le caut! dar le-am protejat cu ditamai cosul de jucarii pus pe post de momeala in fata sticlutelor preferate! :)
In dulapuri fac ordine mai des ca niciodata :) pt ca bebe le inspecteaza zilnic! :) suntem la etapa in care le pune si la loc, le indeasa mai precis! si piticul meu insarcinat cu aranjatul pe culori si anotimpuri nu-i da pace neuronului meu, asa ca....le aranjez again & again :)in toate dulapurile!  nu mi-e o corvoada, dimpotriva! ma usureaza cand stiu ca bebe face ce nu aveam eu voie sa fac :)
Curatenia, daaaaa! dar sa nu ma vada bebe! fie pt ca imi confisca aspiratorul si-l tine ostatic, fie pt ca vrea sa-mi dea o mana de ajutor! si piticul meu insarcinat cu panica fata de microbi si praf nu ma lasa in pace pana nu-l stiu pe bebe trimis la plimbare la tati! :)
Nu mai avem oale intregi! ele sunt intregi, dar sunt ciobite! nu le mai folosim, sunt pe post de baterii pt bebe! Dar e bine asa, pt ca avem oale de marmura si tigai de ceramica, puse bine.Gatim si sanatos cu ocazia asta!
Nu mai avem goody-bag! pe vremuri aveam un goody bag, roz (cul altfel! ) plin cu bombonele, ciocolatele si alte prostioare! le tineam pana uitam de ele si le aruncam expirate......acum e punga, dar sunt fructe dezhidratate, seminte, jeleuri, cat mai putine E-uri sau deloc! pt ca ne vede bebe!  :)

Nu mai avem loc prin casa de atatea jucarii! si am zis ''hai Ubi, sa ii luam jucarii mari, sa nu umplem casa cu jucarii mici peste tot!''.......am umplut-o cu jucarii mari, peste tot! :) si unde mai pui ca mi s-a pus pata pe un tobogan in living! :).....inca duc negocieri! :))
Multe lucruri s-au schimbat!pe vremuri imi masuram confortul prin ele! acum imi masor fericirea! :)



7 comentarii:

  1. Sa fie sanatos si sa se joace cum crede.Tu ai dat liber.Curand nu-l vor mai atage, o sa evolueze, dar e tare frumos cand il vezi crescand.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand citesc ce scrii tu imi aduc si eu aminte de al meu care insira toate hainele prin toata casa, jucarii, etc. Bine jucarii avem si acum insirate...Wow, tobogan, nu stiu daca e o idee asa buna. Sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic. Multi pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim asemenea! toboganul e unul relativ mic, de interior! si cum lui bebe ii place...:)

      Ștergere
  3. De jucarii in casa n-ai sa scapi pana pe la 18 ani...glumesc! Aranjatul jucariilor mi-a mancat si mie multe ore...cutii, cutiute, cutioaie... Acum muncesc sa scap de cele vechi, sa le donez, sa gasesc "clienti". Dar am descoperit placerea jucariilor, a desenelor animate, a jocurilor cu zaruri, am dat in mintea copiilor si nu-mi pare rau. Spor la joaca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ai dreptate! nici nu-mi mai amintes cum era inainte sa fie casa plina de jucarii :)

      Ștergere
  4. Doamne, cat te inteleg! Emilia a inceput sa faca "curat" prin dulapuri de pe la vreo 9 luni .... Mai pune si ea inapoi, mai rar, dar o face. A trebuit sa rearanjam toata mobila, nu numai ce era la indemana. Se urca pe canapea, pe fotolii si de acolo vede ea unde ajunge: pe pervaz ( nu tin niciodata geamul deschis, doar rabatat), pe masa sau pe birou unde ia monitorul in primire, cu ambele manute si il zgaltaie de ii suna pixelii. Mai fain e cand suntem in bucatarie si incepe sa scoata pungi si sacose dintr-o plasa ceva mai mare, cand a dat peste cacao si scortisoara si s-a umplut de ele din cap pana-n picioare, cand scoate cartofii si ceapa din ladita si, daca nu sunt atenta, musca din ei. Fac curat dupa ea de vreo 3-5 ori pe zi, o schimb tot la fel de des, are mania pantofilor (off, sa ii duca la gura, ceea ce nu o las niciodata sau sa ii incalte), dar, cel mai mult imi place cand se intinde cat e ea de lunga pe covor si sta asa cu capul intr-o parte, cu mainile rasfirate si cu o privire de parca ar cunoaste secretele Universului :)

    Eu ma bucur ca e activa si nu un copil linistit, dar scoate untul din mine. Bebe al tau e o minune si asa trebuie vazut, chiar daca mai face si unele care te scot din minti sau te fac sa te intrebi "oare ce a vrut sa faca?" multi pupici si sanatate

    RăspundețiȘtergere