vineri, 28 noiembrie 2014

Thanksgiving day

Dimineața de ieri începuse în cel mai haotic mod posibil. Cu un metrou disparut, anuntat intarziat dupa 10minute, haos pe peron...parca eram la un concert!Toți tinerii cu smarturile pornite căutând alternative ( în întunericul dimineții se vedeau zeci de ecrane albastrui),îmbulzeala pe scari, coada la punctul info, apoi ingramadeala la autobuze...am ajuns trei ore mai tarziu la birou..Coleg de drum mi-a fost un coleg din China. Vorbind cu el am inceput sa vad lucrurile altfel. Omu vedea doar partea buna in toate intamplarile! Spre exemplu el vedea 3 ore in care am vorbit, despre toate, am glumit, am vazut cateva orase, si am prins si rasaritul! Alternativa ar fi fost un drum pe intuneric, intrun metrou in care nimeni nu vorbeste cu nimeni si apoi briefingul de dimineata din birou cand singurul lucru important e cafeaua calda.
Si-am ajuns si la birou, acolo insă s-au linistit toate.Cred ca mă molepsisem din zenul colegului :)
A trecut ziua repejor, am ajuns neașteptat de repede acasă. Și m-am bucurat văzând ce vecini faini avem :) 
Ieri a fost Thanksgiving, nu e sărbătoare românească dar dacă e o ocazie pt a-ti declara recunoștință, iata: îi mulțumesc lui Dumnezeu pt tot ce avem!:)


6 comentarii:

  1. poate-ar trebui să se instituie şi în Ro o zi a recunoştinţei!

    RăspundețiȘtergere
  2. “Today, just take time to smell the roses, enjoy those little things about your life, your family, spouse, friends, job. Forget about the thorns -the pains and problems they cause you - and enjoy life”

    ― Bernard Kelvin Clive, Your Dreams Will Not Die
    kiss kiss

    RăspundețiȘtergere