marți, 30 august 2016

Best view

Ei doi, imbratisati, imbatati de ploaia de vara, racoroasa, curata. Si mogaldelul lor, strecurandu-se intre ei, decretand: "ma paace mirosu de ploae!"

Un suflet de fata, care mereu renunta la ea pt altii. Chiar daca unii ii vor rupe inima din nou. Cu un tatuaj cu matza plutind in aer..

O fata verde cu parul padure, care a invatat sa nu mai traga concluzii. Care a acceptat ca nu poate face totul intrun interval scurt de timp. E ca si cum, intrun restaurant ai vrea sa comanzi toate meniurile intro singura seara. A invatat  insa ca fericirea nu e semnalizata cu focuri de artificii, ci cu liniste si ocrotire. A invatat asta de-a lungul unei calatorii intortocheate, ani lumina. Privind in urma stie ca un munte asa inalt nu putea fi urcat pe un drum scurt si drept. Toate ocolisurile acelea au facut urcusul mai sigur.

O adevarata lady in drum spre o alta vacanta, are din nou sufletul cutremurat de griji, chiar daca vorbele-i sunt doar de incurajare. Isi poarta pasii demn, viata nu a ingenunchiat-o, ci a facut-o puternica ca o stanca.

Doi mereu-adolescenti, chiar daca varsta ii tradeaza. Plini de viata, neinfricati, optimisti. Doi scarabei care si-au iertat greselile si au ramas alaturi mai uniti, cu fiecare an. S-au carat pe rand, unul pe altul, fara sa vada viata ca pe o povara.

O tanara, la inceput de drum, de casa, de relatie. Care a acceptat sa piarda un drum fals, ca sa castige drumul ei.

O alta fata  ce a incheiat un capitol. A trebuit sa se coboare in cea mai adanca pestera a sufletului ei, sa-si spele durerea cu lacrimi, sa curete toata dezamagirea si minciuna, sa renasca, sa iasa iar la lumina. O sa o ajute fata cu matza, care renunta mereu la ea pt altii.

O ploaie mare, de vara, ii imbratiseaza pe toti.




2 comentarii: