sâmbătă, 10 februarie 2018

Start

Simt ca weekendul trecut a fost undeva mai departe de o saptama. Se poate sa fi fost acum o luna. Si cu toate astea nu-mi amintesc ceva anume. Daca ma intrebi ce am purtat luni, habar nu am. Stiu ca marti am rupt tocul de la o botina, eu,  si gura de canal. Nu stiu ce am mancat, cu exceptia serii de ieri - racitura de pui!!!!!!!( Vladmade) cu salata de hrean!!! Rosesc numai cand ma gandesc ca mai avem un castron de dat gata :) Stiu ca am inghetat rau in parcare, asteptand masina, exact in ziua in care am zis ca nu are rost sa-mi iau esarfa. Nu mi-am abandonat prietenii, chiar daca asta mi-a ingreunat inima, pt ca vezi tu am gena aia de iti da empatie, chiar daca asta ma pune in linia intai..
A fost ger, cu fulguiala si baltoace inghetate.
Am auzit ca noi suntem generatia care a distrus mic dejunul cu cereale. Raspund inapoi ca nu e adevarat...in timp ce galbenusul moale se imprastie peste toastul cu avocado. Nu e adevarat, inca mancam lapte cu cereale...uneori..in vacante..cred.
Saptamana in care Mogaldel a vbt la scoala de filmuletul cu "fata din Kardashian care a facut fetita"....true true ne-am uitat la filmul lui Kylie dedicat fetitei ei. Si stiu...asta inca cere explicatii! Mai simplu de atat??? Da! sunt unii care il iubesc pe Trump...deci  :D
Deci weekend! M-am trezit cu cearcane, si de aici a pornit tot rezumatul saptamanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu