joi, 29 septembrie 2011

Cateodata..

...imi vine sa zic Stop! cretinii sa mearga in directia asta, tampitii si analfabetii in directia aceea, ingamfatii si orgoliosii sa mearga in cealalta directie, mincinosii si prefacutii sa se duca in.....Ce curatenie s-ar face atunci!!!!!!
Asta e o zi in care durerea de cap nu mi-a dat pace nicicum! si cum as fi putut altfel, cand dimineata e ataaat de friguroasa si intunecoasa (asta pt ca soarele rasare doar la 2 ore dupa ce ma trezesc eu), cand in orasul in care lucrez miroase ingrozitor pt ca firmele de pe acolo deverseaza stuff-uri de rahat, cand la munca trebuie sa fac munca a doi oameni cu experienta, pt ca saptamana asta alti doi colegi au decis sa plece (al doilea nu a anuntat inca oficial...) si proiectele sunt prea multe, asa cum in birou nu a mai fost niciodata pana acum!...si unde mai pui ca in aceste momente s-au gasit sefii sa se certe intre ei, strigate, galagie, acuzatii de doi bani, invidie, secrete...Serios, e prea de tot! si cumva chestia asta o zic cu jumatate de gura pt ca pana acum "biroul" mi-a demonstrat ca oricand se poate mai rau!
Azi am ramas iar peste program...si nici asa nu cred ca pana luni pot sa termin tot taskul primit!...Dar a venit Ubi sa ma ia acasa (portie de rasete pe drum, cu sorela si cu Ioana plangacioasa ;p), si am tras o gura de aer proaspat, aer de iubire si rasfat! pai cum altfel??? vine Ubi sa-si ia sotioara de la birou si o asteapta cu o cuite de inimioare Milka! :))) yes indeed! Ubi meu e cel mai bun! :))) Toata pufoshenia asta roz a fost insa pusa la incercare de un moment cam...nasol! s-a oprit Fufu chiar in intersectie! si de pornit...nici nu a vrut sa auda!!!! incerca Vlad sa bibileasca nebuniile de sub capota, eu incercam sa fiu cat mai doamna si sa nu cad in ispita de a replica celor din jur cuvinte "de bine"! ce ...oameni (or fi?!?!?..)! sa vezi ca cineva are probleme a caror rezolvare nu se gaseste in varful nasului, si cu toate acestea, in loc sa fii intelegator, tu alegi sa injuri pt ca a trebuit sa ocolesti o masina stricata!...am rezolvat-o pana la urma, el mai mult, eu mai putin...Dar a fost si o parte buna in asta! am condus! hihihiii..cateva manevre pe acolo, dar macar m-am descurcat! deja incep sa ma vad invatand pt carnet! :) Oricum...am ajuns acasa, cu bine! paste cu ton si pesto, clatita cu urda si marar! delicious! :)
P.S : nu o sa-m fie dor de manelistii ciorditori!!!!!! aviz si altor nonvalori vopsite bine!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu