duminică, 15 ianuarie 2012

Padova






























E un oras minunat, nu foarte mare, dar foarte propice pt drumetiile "de descoperire", preturi bune (normal ca mai mici decat in tzara, la orice..), restaurante, magazine, cladiri vechi, piatete linistite, cappuccino cel de toate zilele, caldura....primavara noastra din iarna asta! oras perfect pt o vacanta, fiind aproape de Venetia, de statiunile de munte, si oarecum si de Florenta!
Love the city!

4 comentarii:

  1. Foarte frumoase pozele. Se vede ca ati avut o vacanta frumoasa. Erau chiar 12*C in ianuarie? Eu urmeaza sa imi petrec revelionul acolo si imi e cam "frica" vazand conditiile meteo de aici. Ai idee cum este iarna acolo? Din cate am vazut in poze nu era strop de ninsoare:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar, am petrecut doua saptamani magice, in 4 locatii diferite (Padova, Venetia, Verona si Florenta). Am simtit lipsa zapezii chiar! am fost pana la Riva in varful muntilor doar-doar dam peste zapada! In timpul zilei era cald, pt noi 12-14* erau temperaturi de primavara, dar lcalnicii erau imbracati ca eschimosii si zgribuleau! Am prins o singura zi de ger, in Verona, erau vreo 4*. Pe timpul noptii insa este frig oricum. Sunt insa site-uri unde poti afla vremea cu 2 saptamani inainte, si chiar s-a potrivit de fiecare data!
      O vacanta superba sa ai!!!!:)

      Ștergere
  2. Multumesc mult ptr raspuns:) Sa speram ca voi avea norocul tau sa prind vreme buna fara zapada si sa pot vizita cat mai multe locuri superbe , pe care oricum le-am admirat in pozele tale:)
    Sarbatori Fericite de pe acum iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite si tie si o vacanta magica! sa faci poze superbe! sper sa le vedem pe blog! :)

      Ștergere