vineri, 1 iunie 2012

Haaapy! :)

 Acum un an de Ziua Copilului.
Si acum preferata mea: acum doi ani :)

Am simtit bucuria zilei de cum am deschis ochii! simteam ca e sarbatoare! pana m-am dezmeticit a mai trecut ceva vreme! and then it hit me! ziua copiilor! :))
 N-am inceput ziua chiar cu cireasa de mai sus, dar mi-am imaginat ceva asemanator! :)
Nu am avut timp sa simt ceva deosebit cat am fost la birou, pt ca azi a fost ultima zi de munca si a trebuit sa-mi predau toate piesele, si asa m-am trezit ca am lucrat fara pauza...Din dupa-masa asta suntem in coooonceeeediuuuuu! :)))) Oh boy ooooh boy oooh boooy! :)) Roooontzi, scuzoaie ca ma hlizesc ataaaata, dar stii cata nevoie am de vacanta asta? (paranteza: De marti Rontzi se intoarce la munca, dupa concediu maternal..Saracuta! Avem emotii si putine nelinisti, dar stii ca o scoatem la capat! curaj!:*)
Bucuria am inceput s-o simt pe masura ce ma apropiam de casa, cu nerabdare sa-mi primesc portia de rasfat de la Ubi! :)
Yuuuuupiiii! :)) sooo good to be home! :)))
Si acum, cu riscul de a plictisi audienta....(;p) nu pot sa nu ma gandesc si la lucruri mai serioase, acum de ziua lor! E clar ca nimic nu se compara cu bucuria lor, cu inocenta si bunatatea lor! au atata putere incat sa se bucure din orice! un fluture, o zuzuruba pe o papadie? un dat in leagan, sau o ora in plus de desene? ce poate fi mai frumos e atat? Ca ar trebui sa le urmam exemplul, nu mai e un secret! Ca ar trebui sa fim mai constienti de ei, de nevoile lor? asta e marea noastra problema! Ne gandim deja cu teama, pt cand ne-o veni si noua timpul, la capacitatea noastra de a-i face fericiti!acum suntem deja crizati, in lipsa de timp, in goana, nu mai avem rabdare, suntem nervosi! darmite cand or veni ei?! o sa avem rabdare, o sa avem atata inteligenta incat sa facem totul asa cum e mai bine? serios, am atatea intrebari!
Stiu, stiu ca rezolvarea vine in timp, stiu ca multe din nelinistile de acum se vor rezolva de la sine, dar pana atunci...:))
Gata, ar mai fi de scris muuulteee, dar avem putina treaba acum! :)))
La Muuulti Ani tuturor! :)))

6 comentarii:

  1. :)
    La multi ani, oameni frumosi!

    Las la portita un cos cu ... maci.
    Sa va fie sfarsitul de saptamana minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. woooow! Multumesc frumooos pt urari, dar mai ales pt maci! :)))

      Ștergere
  2. Salutica,
    Mersi pt ultimul mail trimis de la munca. Mersi ca mi-ai amintit de ce imi esti asa draga!!!!
    Ti-am urmat sfatul de a face ceva nebunesc azi. De fapt nu asta a fost intentia mea ci de a-i face o surpriza Silviei. Am iesit ca fetele in oras. S-a bucurat mult, mai ales ca am luat si masa in oras, o masa nu tocmai sanatoasa dar deh. Apoi a sunat stimatul domn si am aflat ca vine normal acasa! Nu el ci ora era normala! L-am solicitat sa ne insoteasca si uite asa am ajuns, unde crezi...la Vodafone. Concluzia! De ziua copilului am capatat telefon nou nout, touch screen, frumusel rau. Problema e ca inca n-am reusit sa pun mana pe el. Stau la rand. Ca deh, doar e telefonul meu. Asa ca i-am lasat sa se bata pe el si am plecat la aerobic.
    O vacanta de neuitat iti ureaza Rontzi!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Roooontzi!!!! :)))
    That's my diva! :)))
    Vezi maaai? cat de usor le faci tu pe toate??? :)))
    Nu trebuie decat sa pui un picior in fatza celuilalt si gata! ai si pornit la drum! :)
    Te felicit pt o zi fantastica! :)
    O sa ma reintorc la obiceie sanatoase dupa ce vin din concediu, that's a promise!
    Detalii despre telefon se asteapta, evident! :)
    Mai ramane emailul in concediu(dar si pana atunci)asa ca nu scapi de mine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut prima foto, cu copilasul.
    Nu ma prea omor dupa ziua copilului. Dupa mine, sr trebui sa fie in fiecare zi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e! ar trebui sa fie in fiecare zi! insa nu-mi displace deloc ideea unei zi pe an in care oamenii mari sa fie "obligati" sa-si aminteasca de copii, de copilarie! altfel te lasi prins in cotidian, fara sa vrei de cele mai multe ori, si uiti sa razi la soare!

    RăspundețiȘtergere