duminică, 21 octombrie 2012

You guys.....:)

Am petrecut o dupa-amiaza cum de mult nu am mai avut! meritul a fost doar al lor: Ovi si Codruta! Ne-am reintalnit dupa un dor imens si o calatorie fantastica a lor, peste mari si tzari, si senzatia minunata a fost ca ne-am gasit toti acolo, dupa atatea luni de absenta, dar totul s-a reluat de parca nu ar fi lipsit deloc! Sporovaiam voiosi, ca randunelele, despre toate, ne puneam la curent cu toate noutatile, nu mai conteneam cu povestile! :) poze, filmulete, veselie si rasete cat cuprinde! o cina minunata si rapida, culminata cu o "colectie" bestiala de inghetata si film 3D (invidiosii ar spune ca aratam ca niste robotei, dar nu e adevarat! ;p)  Baietii se puneau la punct cu tenhnologiile inedite ale lui Ovi, noi fetele ne-am inconjurat de trusele colorate ale Codrutei! ce Sephora?! iti "ploua in gura" cand vezi toate minunatiile ei insirate! Can't wait for a make-up session! :)
Pe scurt, a fost o seara fantastica, greu de relatat in cuvinte, dar mai presus de orice, sentimentul ca esti alaturi de oameni sinceri, cu adevarat buni, este....fantastic! :)

2 comentarii:

  1. Asa este, cand te afli intre oameni de calitate, cu care sa ai si afinitati, te simti fericit, chiar inaripat, as zice. :)

    RăspundețiȘtergere