joi, 13 decembrie 2012

Cadouri :))

"Credincios nu este cel care crede ca Dumnezeu le poate pe toate, ci cel care crede ca Dumnezeu poate sa dea tot ce I se cere." (Sf. Ioan Scararul)

 Azi a fost o zi cu de toate! am inceput catinel, lingandu-ne ranile si ridicandu-ne unul pe altul, apoi ne-am dezmeticit, am vorbit intruna, asa cum facem noi, despre  toate cele din sufletele noastre, ne-am tinut departe de a emite judecati, am lasat lucrurile sa mearga......Apoi au inceput darurile! a sunat telefonul pe care l-am asteptat inca de saptamana trecuta, de bucurie chiar ne-am plimbat prin nameti :) si nici nu am ajuns bine acasa ca am primit un musafir drag, unul dintre ingerii nostri de aici! si ne-a colindat frumos-frumos, am ras si ne-am sfatuit, si am primit daruri frumoase cum ingerii stiu sa faca! :) si cate ar mai fi de zis....:)

6 comentarii:

  1. Ingerii fac mereu cadouri deosebite!
    O zi frumoasa si îngerii sa va pazeasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! ei stiu mereu ce avem nevoie! :) Pazitul nostru e parte din viata lor! cel putin asta ne asigura de fiecare data! :)
      Poti sa intri pe site-ul lor daca ai timp si placere, si o sa vezi! le simti angelicul dintr-o privire!:)

      Ștergere
  2. Depinde de fiecare cum vede cadoul. Fericire pe cei ce văd un cadou până și într-un zâmbet la urma urmei, nu? O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O da! ai dreptate! un zambet, o vorba buna, sentimentul ca cineva te apara tot timpul, sunt cadouri de nepretuit! :) si noi le-am primit intr-o seara! :)

      Ștergere
  3. Intr-o casa a Domnului nu pot salaslui decat ingeri :)
    Apropos, foarte frumoase imaginile de la Manastirea Sighisoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e!
      Cat despre manastire, acolo e locul nostru de suflet! de cum ajungi acolo te simti acasa! un altfel de acasa..acolo gasesti raspunsuri la intrebari nerostite!
      Cand ai drum pe acolo merita sa intri! :)

      Ștergere