Pulpa de curcan cu sos de miere, lamaie, usturoi, mustar, bere si sucul carnii.
Pieptul de curcan cu acelasi sos(inca nu turnasem sosul peste carne)
Cotletul de porc(asteptandu-si sosul :) )
Si pt ca Ubi s-a folosit de privirea lui puppy-eyes, am facut si "salata de buf" si salata de vinete :)
Mareata tarta care ne-a zapacit mirosul!
Tarta e opera sisterului, se face "usor", din blat de pricomigdale, peste care se pune budica de vanilie si fructe de sezon. Se poate orna cu frisca, dar noi am optat pt varianta light. Se pastreaza la frigider, e deosebit de racoroasa cand ii dam atacul:)
Ne invartim ca lupii pe langa bunatati, deocamdata ne delectam cu aromele in asteptarea mesei de maine :)
Arata apetisant, colorat si am convingerea ca sunt si foarte gustoase.
RăspundețiȘtergerePofta buna sa aveti maine! :)
Avem avem! multumim!:)
Ștergere