marți, 30 iulie 2013

BoOkS

 
 
 
 
 
 
 
 
Incet incet se aduna pe raft si cartile lui bebe mic. In mare parte primite, ele sunt deocamdata bucuria lui mami si tati. Bebe se uita ce se uita apoi le intoarce spatele :)
O sa povestesc insa despre cartea cu "Desenele..", carte pe care am vazut-o prima data cu ceva ani  in urma, pe vremea cand cumparam pt weekend sampanie si tort de inghetata :)
N-am luat-o atunci, am zis ca o luam cand o sa avem copii. A trecut timpul si am ajuns mom-to-be, cartea n-am mai gasit-o. La cursul maternal ni s-a povestit mult despre metoda aceasta de intelegere a copilului, inca de la varsta la care nu leaga propozitii si implicit nu poate sa-ti comunice gandurile, starile si preocuparile lui. Cartea poate ajuta insa pt ca ii ajuta pe parinti interpretand totul, de la culoareaaleasa de micul mazgalici pana la  formele desenate de acesta. Si tot asa pana la varsta desenelor mai complexe. Sfaturile psihologilor te ajuta sa interpretezi desenele micutului, foarte detaliat.
Ieri am zarit-o din nou...si am cumparat-o! :)

6 comentarii:

  1. Sa-mi spui si mie ce "secrete" va desena prima data Vlad cel mic! Ok? :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Faine carti mona ... si noi avem ceva carti despre cum ar trebui sa cresca sa manance cei mici ...incep sa se adune si la Emilia cartile ....sa nu ramana ea mai prejos de noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate sa fie interesanta... :) Interesante. Mai intai le-as citi eu :))) M-as plicitisi de ele pana sa aiba nevoie de ele bebe ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu nu! imi fac temele pana incepe bebe sa mazgaleasca! :)

      Ștergere