Il ții la îmbuibat in lapte si apa (daca ti se pare uscat),daca e crud direct in cuptorul preîncălzit. Dar il pui pe tava aia cu grilaj in care poti sa pui apa. Il lași 15-20min la cam 200grade,cand e gata il dai cu unt,sare si condimente va plac. Iar cel la grătar il facem in folie de aluminiu cam 20-30 minute. Si apoi condimentat. :)
Copt, fiert, simplu sau cu unt... ♥
RăspundețiȘtergereDap pe post de cina :)
Ștergerecel mai mult imi place copt!
RăspundețiȘtergereSi noua :))
ȘtergereTre sa mi zici reteta ca eu stiu sa fac doar fiert, bitte!!!!
RăspundețiȘtergereIl ții la îmbuibat in lapte si apa (daca ti se pare uscat),daca e crud direct in cuptorul preîncălzit. Dar il pui pe tava aia cu grilaj in care poti sa pui apa. Il lași 15-20min la cam 200grade,cand e gata il dai cu unt,sare si condimente va plac. Iar cel la grătar il facem in folie de aluminiu cam 20-30 minute. Si apoi condimentat. :)
Ștergeremmmmmmm!
RăspundețiȘtergereEste :)
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereNu am mâncat încă anul acesta... oare cum am reușit? :))
RăspundețiȘtergereNu e timpul pierdut :)))
ȘtergereVaaaai! Ce potfta mi-ai facut! :)
RăspundețiȘtergereMa bucur :))
Ștergere