luni, 14 august 2017

Make your own rules

Redecorat. Totul incepe cu "Ubi, parca tb ceva nou!". Nu neaparat ceva nou, ci ceva schimbat...ca sa arate ca nou..De unde vine nevoia asta de mereu-innoire habar n-am (sau poate putin am....)dar face parte din felul meu de a fi (cam de cand prefixul varstei incepea cu 1..) asa incat o iau ca ceva neconditionat.
Si cu oarece mandrie vad ca am dat-o si mai departe! "Mami, cred ca tb sa change aici putin, sa punem asta aici and the other one overthere!" Si in timpul asta manutele dolofane imi indica locul cel nou! I loooove him!
Mno, acu voiam schimbare sub tablou! Am cautat imagini, sa fie si girlie, si clasic si alb si colorat, sa am loc pt toate dar sa fie si aerisit, scaunul micut colorat dar si confortabil...Din sute de imagini vazute, mi-am facut o idee, bun sa comandam. Dureaza, asteptarea nu-mi place, insa daca tot predic rabdarea..atunci tb sa mi-o si asum ;p
Incepuse sa mi se puna pata pe tot felul: ca nu e casa mai mare, ca mocheta, ca curtea..vorbesti de cocosati-vezi numai cocosati! Exupery a zis-o si are dreptate! :)
Dupa multe bomboneli imi impartasesc gandurile cu cei din jur. Care ma privesc nedumeriti! Am simtit chiar si un shmaf invizibil pornit dintro privire intensa.
-Honey, that's bollocks!
Apoi a urmat insiruirea de cum se simte lumea in casa, de vibratia casei, de culori si decoruri, dar mai ales UK, oras istoric, pe scurt nu schimba ceea ce nu e stricat!
Asa insiruite toate...au avut efectul unui dush! Atat m-am pierdut in sutele de imagini cautate, incat voiam sa aduc casa de pe plaja fix aici, in centrul insulei, la poalele castelului. Nu merge, chiar nu! Asa ca ne re-intoarcem la clasicul concept: da-i locului ce-i al locului :))) si casutei ce-i al casutei!
M-am reorientat spre bibilitul cuibului si apreciat. E atat de usor sa aluneci pe panta si sa nu vezi ce ai sub nas, vrajit fiind de ce e in zare. Trezeste-te repede, pt ca fericirea se intampla chiar langa tine.

4 comentarii: