sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Ssst...e secret!

Imi plac lucrurile ordonate. Nu sufar hainele aruncate prin casa, sau maldar de chestii intrun echilibru indoielnic stocate pe undeva. Nu suport nici praful, nici zatul de cafea. Si in dulap am hainele organizate pe culori, baietii la fel. Scamele de pe covor....intro vreme credeam ca nu e ceva mai rau de atat, intre timp am aflat ca pot fi si urmele albastre de marker permanent pe fasia galbena din covor.
Dar pe birou............aici e alta poveste!

Stii gluma aia cum recunosti cine e proprietarul masinii?
Fetele au cea mai haotica organizare in masina. Ha! Dezorganizare! Gasesti hainute, firmituri, ambalaje goale, facturi de cumparaturi, liste de cumparaturi, echipament de sport -de cele mai multe ori desperecheat..in timp ce casa e luna si franjurii de la covorul persan aliniati la dunga (multumi mami ca m-ai invatat rabdarea! :))))) vai ce teroare!)
Baietii in schimb au masina ca la showroom, Doamne pazeste sa pui degetele pe geamul aburit, sau sa-ti folosesti manusa ca sa dezaburesti parbrizul. Sau sa nu-ti scuturi ghetele inainte sa te sui in masina! Sau sa mananci popcorn pe scaun!! Cumva toate astea isi pierd din importanta dupa ce au trecut pragul casei........

Deci cu biroul! Intotdeauna am avut haos pe birou. Toate aranjate la dunga si sclipici de curat in ziua de curatenie....dar apoi..un colt de birou e liber in rest...debandada! Mai cu seama in perioada in care tb sa pun creativitatea in functiune!  paharul de cafea proaspata nu are loc de paharele golite anterior, sticlele de apa separa hartiile si creioanele colorate sunt peste tot. Noroc ca e ecranul touch screen ca altfel mouse-ul nu are unde sa stea!
Acasa e mai bine, serios! Cartile de povesti ale Mogaldetei, jucarii, macar o revista de-a mea, mostre de cosmetice, crema de maini si ochelarii de soare. Tastatura si mouse-ul au loc! Pe bune.

Tu ce ai pe birou?

10 comentarii:

  1. Eu am un laptop, doua suporturi de pixuri in care tin creta colorata a Sofiei, o carte, o agenda mazgalita de fiica-mea si un pix.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am birou, dar vreau să zic că peste tot pe unde trec las un mare haos. Adica efectiv peste tot. Nu știu cum reușesc dar sunt expertă la asta.

    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. de obicei, pe măsuţa micuţă a leptopului (nu am birou) am câte o carte, un pix plus bileţele cu tot felul de noutăţi sau idei ! şi telefonul mobil...
    lupt cât pot să menţin o ordine în casă (fiecare a adus câte ceva, în perioada aceasta de frig...)...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine dezordinea ma oboseste.De cand ma stiu am avut un fix cu ordinea si curatenia.Nu ma deranjeaza in schimb cand merg la altii in vizita si chiar ma amuz,de ce au in casa si cum traiesc asa.Pe Thea cred ca am dirijat-o bine.Zecile,daca nu sutele de culori si cariosi le-a ordonat dupa firme si marci,prinse cu cate un elastic in cutii,cartile ei la fel si ma bucur.Cateodata e bine sa le mai lasi la voia intamplarii,ca face parte din relaxare.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa, haosul si dezordinea din casa îmi dau atacuri de panica :)))) si de-aia i-am învățat si pe băieți sa ținem casa frumos :) însă uneori, când altele sunt mai importante, nu mai pun chiar mare preț pe "toate la dunga"
      Cred si eu ca Thea urmează exemplul bunicii :)

      Ștergere
  5. Apăi să vezi ce-i la mine în atelier, ai muri! :)) Le pun câteodată în ordine și când mă apuc să creez ceva, iar le înșir pe toate.
    ”Creativity is messy and I'm very creative” :))

    RăspundețiȘtergere