duminică, 18 februarie 2018

Din inima

Fa ceea ce predici!

Nu stiu altii cum sunt,  dar eu, cand ma gandesc la anii copilariei (hahaha..i know..) imi amintesc cat de puternic mi-era puterea exemplului. Cred ca unii se nasc talentati cu mestesugul, altii cu inventatul, altii cu reparatul...la mine cred ca a fost vazutul in spatele ambalajului. De unde si toate dramele copilariei+adolescentei: stiam, rationam, vedeam, insa peste toate credeam ca oricine se poate schimba, inflori, lumina in ceva bun.

Ubi zice ca n-am invatat lectia nici acum! Si e adevarat oarecum...cred ca dupa anul trecut am invatat sa cantaresc riscurile. Pt asta le multumesc ultimelor "personaje". Au fost picaturile care au umplut paharul rabdarii si al "noii sanse". Da da, ma refer si la tine! Nu...nu, nu la voi, ci la ea. Mai ales la Ea.

Poate sa fie mesajul cat de pompos, elocvent, inaltator, rostit in modul cel mai frumos, daca vorbele apartin unui om gol sau mai rau, chiar opus al
celor rostite, fugi, fugi cat te tin picioarele. Nu-ti pune sufletul la bataie, nu-ti rezema capul pe umarul vorbitorului. Nu-ti pune credinta in mainile lui. Un om care stie ce face, care se stie, dar care apoi predica opusul..nu mai are nimic bun. Si nu o sa se schimbe..pt ca daca era sa se schimbe, atunci facea, nu zicea.

Deci fugi, fugi cat poti, si nu te lasa vrajit. Unii iti apar in cale doar ca sa stii cum sa nu fii.

4 comentarii: