sâmbătă, 19 mai 2018

Pose

A doua oara anul asta: sar din pat speriata de lumina aurie ce razbate pe hol, si fuga catre cea mai apropiata sursa de tehnologie. Putin peste ora 5 si...........sambata!!

Saltul de adrenalina plus caldura luminii dublata de revelatia ca e sambata, ma fac sa ma indrept catre scari, in lentoare. Pt ca un astfel de moment tb savurat. Livingul arata ca dupa taifun, incep sa-mi amintesc sentimentul de nepasare-de-vineri-seara si ma mir cum de am putut sa uit ca e weekend!

Nu ridic inca jaluzelele insa soarele se imparte in fasii printre ele si e prea kodak-moment ca sa schimb ceva.
Lana del Ray kind of feeling. Si asta pun sa cante.

Inca talpi goale traversez livingul si dau ziua buna bucatariei. Ooo maaan, pizza night, cum am putut sa uit ca e weekend? Inca n-am decis soarta resturilor de pizza, insa ma intind mai ceva ca matza sora-mii catre cana de cafea din dulap. Corectura: cana de cafea de weekend. Filtru e pregatit de cu seara. Pt ca asta e iubire baby! Apas doar butonul si ies in curte. Cer de azur si miroase a mare. S-au intors pescarusii si e atat de liniste incat se aude dusul vecinei de langa. Nu avem pereti subtiri insa ei ii place cu fereastra deschisa :)

Inapoi in bucatarie. Cafeaua inca picura, LDR a ajuns la Summer Wine si-mi da idei pt lista de cumparaturi.

Iti spun drept, nimic mai fain ca o dimineata de sambata.

4 comentarii: