luni, 17 februarie 2020

Mask on

Inca un mommy blog se duce de rapa, si cu ocazia asta am dat unfollow la toate celelaltele. Nu de alta dar cam toate ajung la aceeasi concluzie: viata frumoasa cu pereti albi si soare in ferestre, era o falsitate, nimeni nu era fericit, pozele aveau scenarii, nimic nu era intamplator ci regizat in detalii. Ba chiar ei divorteaza si ea se casatoreste cu cel mai bun prieten.
Viata bate filmul.
Nimic de judecat in asta, cred ca viata fiecaruia are cate un capitol mai dificil, doar ca nu toti aleg sa vb despre asta. Pt ca un om cu probleme sau care nu se descurca e vazut ca un om slab. Lumea nu se grabeste in a-l ajuta, ci mai degraba in a-l judeca. Am trecut prin asta, am auzit ...comentariile pozitive menite sa te ridice, dar care in esenta se rezumau la "hai draga, da' ce, tu esti mai slaba ca X?"

Inteleg cumva de ce lumea se fereste in a fi complet transparent.

Ce nu inteleg e nevoia de validare! De ce toate minciunile cu casa curata si copiii zambind in soare in timp ce ei doi dorm pe inimioare roz? De unde nevoia asta de a zugravi o perfectiune inexistenta? ma gandesc la toti aflati la inceput de drum care cred ca asa tb sa fie totul, si care se arunca intr-o lume de "asa trebuie" pana ajung sa se piarda singuri..

Nu tot ce zboara se mananca! E de cand lumea..

So, mask on -singura masca, intro casa fara pereti albi sau curatenie la orice colt, si fara soare in geamuri, pt ca furtuna Dennis inca e deasupra.
Dar sarutul e chiar pe bune.


4 comentarii:

  1. E si dorinta de validare dar si maaare dorinta de notorietate (in unele cazuri e si despre bani).
    Nici eu nu inteleg de ce unii aleg sa mimeze fericirea totala, 100 % minunt cu minut, in decor roz. Cum zici tu: poate e dorinta lor de vesnic roz - ceea ce e improbabil sa se intample, pentru ca viata nu e din plastic si nici nu functioneaza dupa un scenariu prestabilit, cu replici invatate pe de rost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna asta avea si postări plătite, probabil voia sa mimeze fericirea ca sa nu se termine banii si reclamele... însă toată falsitatea iese afara cândva
      Cu ce nu ma împac e ca ipocrizia asta ii face pe alții sa simtă ca nu fac totul destul..
      Sunt familii noi la început care resimt presiunea perfectului..noi ăștia mai bătrâni avem obrazul tăbăcit deja :)

      Ștergere
  2. da, nu tot ce zboara se mananca, cred ca ne gandim cum ne-ar placea, de fapt!
    https://www.jurnaluluneieve.ro/2020/02/dealul-verde-decor-de-stapinul-inelelor.html

    RăspundețiȘtergere