duminică, 16 octombrie 2011

Aroma de vacanta!

Totul a pornit de la Ubi, normal! cand weekendul trecut imi spune ca, daca tine capul pe partea mea de pat, simte vacanta de iarna!:) tocmai daduse prima ninsoare (urmata de drumetia noastra rapida la munte!prima iarna), in casa era cald si noi leneveam like Sunday morning! :)
Eeei bine, azi dimineata m-am trezit inaintea scumpelului si.....iar am vazut zapada pe masini! in toata linistea casei, plus lipsa oamenilor de pe strazi, plus ziua de ieri......am simtit si eu vacanta de iarna!!!! :) si deodata toamna asta rece si uracioasa a devenit doar o etapa! o etapa pana la vacanta de iarna! :) nu ma mai sperie saptamanile ce trec rapid! acum exista un tzel: vacanta de iarna! :)
Ieri a fost super! am inceput ziua ca o furnicutza, facand curat, chiar si in dulap(si asta e o mare provocare pt noi!), apoi am plecat repejor (sa zicem....) in cautarea acelor incaltari de iarna in care sa nu-mi mai fie frig! eeei bine, "acele incaltari" s-au transformat in alte cumparaturi! ;p si asta pt ca am rabdare sa caut si pt ca am rabdare mai ales cand e vorba de reduceri! asa ca ieri am luat o pereche incredibila de blugi, un tricou si doua bluzite, toate la pretul initial al blugilor! felt like a victory! taa-naaaa! :) a! in mall era si un targ de carte! ne-am mai bagat nasul putinel si pe acolo! caaaartzi....asa eram inca de la inceput! primul cadou al ubitului meu a fost "De veghe in lanul de secara", apoi cateva Pitigrilli, apoi "Magicianul" si tooot asa, rafturi de cartzi! evadarea si alinarea mea atunci cand era mai greu.... :)) si acum: "Tropicul Capricornului" de Miller si "Jeg" de Welsh! stateam in masina ca gandul la dimineata asta! cand o sa citesc, in caldura cuibului, primele pagini din "Tropic"! :) Ubi isi imagina cum afara sunt troiene mari, albe, si eu stau in casa, langa geamul aburit, cu cana de cafea alaturi! cum sa nu-l iubeeeeesc?!?!?!? :) all mine! :*
Siiiii....dimineata asta, dupa ce am vazut zapada pe masini, m-am intors in pat, la caldurica, cu cartea in mana! si dupa nici prima pagina, am simtit Vacanta de iarna! :)

P.S: A perfect end of the day: inghetata profiterol si...ciorba de burta (nu in ordinea asta evident ;p)....Too lazy to take my own camera!....uuups

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu