sâmbătă, 3 decembrie 2011

Faci limonada!

Era o vreme cand ma enerva rau sa aud expresia asta "Viata iti da lamai, atunci fa limonada!"
Pe vremea aceea eram mult mai idealista si nu suportam nicicum sa ma multumesc cu jumatatile de masura! "nu tii pasul cu mine? ai gresit? very well, but i am out of here!"...
Intre timp am mai crescut(ca sa nu zic imbatranit.....;p), am vazut ca viata e mai multe in tonuri de culori compuse decat in culori primare, am vazut ca e imposibil sa mergi pe un singur drum, am vazut ca si greselile au rostul lor si uneori inveti din ele mai mult decat te asteptai, am invatat ca oricat de greu pare la un moment dat, oricat de "epuizata" m-as simti intotdeauna mai gasesc o resursa "de bine", iar de cand l-am intalnit pe sotul meu lucrul asta e mult mai usor! :)
Am fost trista, recunosc, cand planul meu de vacanta nu a iesit asa cum mi-am imaginat! planuisem o escapada de 4 zile intr-un oras...oricare ar fi el! Sibiu, TgMures, Sighisoara..nu conta! O pensiune frumoasa si decenta si in rest..."deconectare"! Cum-necum planul acesta nu a mai iesit! Leoaica agitata in cusca era o nimica toata fatza de moi in acea zi! nu-mi trebuia nimic, nu mai voiam nimic! Trage puiul meu de mine sa ma pun pe picioare, sa accept ca fericirea poate sa vina si altfel, eu "nu si nu" (pt ca dupa toate cele traite in ultima perioada mi-e foarte greu sa-mi mai ignor dorintele..)!
In prima zi de vacanta ma scoate Ubi la o lunga plimbare, pauze de incalzit nasul in magazine parfumicioase, adulmec arome dulci de iaurt (in continuare vorbesc de gelul de dush), pana sa ne intoarcem acasa incepusem sa ma imblanzesc!
Apoi urmeaza o dimineata haotica, trezit dis de dimineata, citit cateva capitole din "Viata mea clandestina" (Peter Carey) apoi somn pana spre pranz, mobilizare generala si iesit toti trei (Ubi plus sisteru') in oras, magazine, probat hainute, cafele in "Mado", milkshake-uri in cazul unor trazniti, covrigi ce se vroiau calzi, cautat un pandativ lung cu o inimioara mare (cautarea continua!), si rasete intruna! :))
Apoi o escala acasa, supa-crema de legume, calda si buna-buna, si apoi iar la drum (deja era 9 seara) in cautarea cadourilor de Mosh Nicolae! :) yaaaaamy stuff and fuuuuun!
Chiar a fost frumos, asa cum nu ma asteptam! :)
P.S: Asa ca limonada e chiar perfecta! cu lamaie si menta din plin! :))

2 comentarii:

  1. Foooarte frumos!!...oriunde si oricand dragostea ne daruieste cele mai frumoase momente!!:))):*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi doresc sa tin cont de asta chiar si atunci cand totul pare greu de suportat! :*

    RăspundețiȘtergere