vineri, 31 august 2012

Don't stop!

Pur si simplu sa nu te opresti!
Pur si simplu sa nu crezi ce spune "acel om" despre tine! Asculta-ti parintii, asculta-ti prietenii, ei te cunosc asa cum esti, ei te iubesc pt ceea ce esti, parerea lor conteaza! uita-te in sufletul tau, in toata furtuna asta tu stii deja care este valoarea ta! nu te uita in gura unuia care te dispretuieste doar pt ca esti altfel..puternica si unica!
Momentul acesta nu e un capat de drum, e doar o lupta, prin care o sa treceti impreuna, un obstacol care peste cativa ani nu o sa mai insemne nimic!
Pentru ca viata curge in felul ei, asa cum e mai bine!
Poate asta s-a intamplat ca sa te faca mai puternica, mai ambitioasa, mai increzatoare in tine! cu conditia sa nu te lasi, sa nu pleci urechea la cuvintele unui om razbunator!
Si eu si Diva avem "acele" diplome! ghici ce! nu au nici o importanta! nu ne-au usurat drumul! deloc!
Mergi pe drumul tau, scutura-te de temeri, si traieste noua aventura! o sa te duca pe drumul corect!

2 comentarii:

  1. "Poate asta s-a intamplat ca sa te faca mai puternica, mai ambitioasa, mai increzatoare in tine! cu conditia sa nu te lasi, sa nu pleci urechea la cuvintele unui om razbunator!"
    Acel "Poate" e bine pus acolo, Mona draga. Nu devenim nici mai puternici, nici mai increzatori sau ambitiosi. Acele date le avem in noi, numai ca nu prea suntem constienti de ele decat in momentele dificile. Pur si simplu ar trebui sa invatam din asemenea intamplari sa ne ferim de astfel de oameni. Si ar fi suficient. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a fost "mai usor" sa dau sfatul acesta, cu ani in urma am trecut printr-o astfel de intamplare si am ales sa am mai multa incredere in mine decat in cei care mi-au facu rau...Si asta m-a facut mai puternica! pe atunci nu ma gandeam ca am de ales, pur si simplu am mers inainte, fara sa ma uit in jur!

      Ștergere