sâmbătă, 13 iunie 2015

Dulce-amar

Frumusetea e in ochii privitorului. cuvinte auzite demult, dar care si-au lasat amprenta..

Stau de cateva minute in fata monitorului si incerc sa scriu, sa scriu astfel incat nimeni din cine-o poposi aici sa nu se plictiseasca, neputand insa lasa ca un astfel de moment sa nu fie trecut in jurnal..

Asadar, crampei de realitate: cand cineva te judeca gresit inseamna ca nu te-a cunoscut niciodata, cand cineva te barfeste fara sa vrea sa stie si punctul tau de vedere e rea-vointa, cand cineva te judeca dupa cat ai produs si ai umflat portofelul inseamna ca tb sa intorci spatele cat mai rapid, cand cineva isi cladeste o viata numai pe minciuni- secrete-ascunzisuri inseamna ca tb sa o iei la goana cat te tin picioarele.

De ce continua sa ma mire (de fiecare data..) porcariile altora? Pt ca eu imi traiesc viata intr-un anume fel si mi se pare de neconceput ca altcineva sa se poarte aiurea! Mi se pare ca nu e in firea lucrurilor! E drept insa ....multe fiinte umane, putin oameni!


2 comentarii:

  1. Dulce ptr tine, amar ptr altii......... :))
    Tiii, ce nimereala! Sa nu ma simt singura pe blog la tine a intrat si cineva din Mountain Vieuw si din Bucuresti sa-mi tina companie.... :)))))
    Happy sweet saturday!
    Minions! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      And even sweeter for you :)

      aa..era si Florida in acelasi timp

      Ștergere