duminică, 4 octombrie 2015

At every corner

Sunt atat de statornica! doar cand vine vorba de esenta, de lucrurile cu adevarat importante!
Am crezut in El chiar si atunci cand eram suparata si Il certam ca m-a uitat!
Am sperat in acei oameni chiar si atunci cand sufeream cumplit din cauza lor. Nu i-am urat, mi-a fost mila de ei, mi-a fost mila de mine,dar nu m-am abatut de la drum.
L-am iubit pe el din prima clipa cand l-am vazut. Mi-am dat seama ca pana la el,eu chiar nu mai iubisem pe cineva! si am vazut lumea cu alti ochi.
Cred in prietenie, in prietenia adevarata,cea fara interese, cea care nu judeca, cea care nu barfeste.
Cred in oamenii care tin cu adevarat la alti oameni.
Cred in oamenii frumosi, care te fac sa zambesti din tot sufletul cand iti apar in cale.
Eu cred ca toate astea exista, chiar daca uneori nu le vad. E siguranta aia ca dupa noapte vine ziua.
Azi ne intrebam oare de cati ani Luna ramane chiar toata ziua pe cer? De cati ani Soarelesi Luna sunt vizibili toata ziua pe cer?noi am bagat de seama doar in ultimii..3 ani.
Si in timp ce ne plimbam cu juniorul pe malul canalului, mi-am dat seama ca exact in faza asta sunt acum. E noapte si zi in acelasi timp. Intelegi ce vreau sa spun?
Stiu ca toate lucrurile in care sunt statornica sunt deja aici, desi le astept sa se intample. Ca un abur ce e inca raspandit in aer dar care, cu miscari aproape imperceptibile, se aduna ca sa se intample, ca sa devina un nor!

4 comentarii:

  1. adunam fericirea din lucruri marunte, da!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred in oameni frumosi, in oameni care iubesc/ma iubesc hehehe in oamenii care eu ii iubesc. Iubesc oamenii, nu iubesc perfeciunea... suntem departe de a fi perfecti, dar nu departe de a ierta si a iubi. Pupici veselia mea. Liuba x

    RăspundețiȘtergere