duminică, 4 octombrie 2015

Stand by

In lista mea de bloguri sunt multe, poate cam jumatate, care au inghetat in timp. Din postarile zilnice, sau saptamanale, acum e doar tacere. Si totusi nu-mi vine sa le sterg, sa le elimin din lista.
Poate sunt rautacioasa acum, dar multe din acele bloguri chiar insemnau ceva, oamenii aceia chiar transmiteau ceva. Ii vedeai ca sunt frumosi si interesanti. Si nu pot sa le sterg blogurile lor mute pt ca stiu ca ei sunt tot acolo, traindu-si vietile lor interesante. Si imi doresc ca unii din ei sa se intoarca, asa ca las portita deschisa, sa ii vad cand reapar.
Si nu, nu sunt rautacioasa pt asta! :) ci pt ca vad multe bloguri, multe, galacioase, zilnice, colorate si ...acolo! in fiecare zi spunand nimic! si zau ca pe astea chiar imi vine sa le sterg!....dar mi-e lene...:)
Intro oarecare masura stiu ca si blogul meu s-a cam mutit un pic. Stiu ca nu mai pot sa povestesc totul, ca jurnalul meu e doar un jurnal pe bucati, dar am motive bune  ca sa fac asta.
Nu toti care iti calca pragul iti sunt neaparat prieteni buni, nu? uneori nu sunt nici macar amici...
Cred ca de la o vreme jurnalul meu s-a mutat tot mai mult in inima. Le pastrez acolo si ma bucur de ele. Insa.....pt ca sunt statornica (;p) las cate un mesaj..codat si aici. :)

6 comentarii:

  1. Eu spre deosebire de tine sterg blogurile care amutesc.Am putine si sunt destul de consecventa.Imi pace diversitatea,seriozitatea si stilul celor pe care i-am abordat.O saptamana buna sa ai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa fac și eu curat prin listă. ..lista ce o am afișată aici pe blog e doar o parte din listoaia cea mare.In lista de pe blog îi am pe cei pe care îi vizitez mai des

      Ștergere
  2. sunt perioade si perioade, mai aglomerate sau nu...la mine s-a cam aglomerat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce vesela si buna esti tu Mona :)) Sa mai vii cu astfel de povesti, imi place mult sa iti citesc textele lungi. Pupici si zambete! Liuba x

    RăspundețiȘtergere