duminică, 6 decembrie 2015

Capture the moment

In asteptarea glasului de dimineata (din motive necunoscute inca, dimineata suntem strigati Cookie si Vaaad) rasfoiam tableta, pe principiul "ia sa vad ce faceam acum..ceva  ani pe vremea asta".
Si ce ma felicit si acum ca am decis atunci sa tin jurnalul asa, in locul caietelor mari si emailurilor lungi catre Ubi.....si fete ;)
Inca am memoria relativ buna, nu prea stiu eu unde am pus nush ce nush unde, dar cele din trecut sunt destul de vii.
Asa ca taaaare bine mi.a prins re-amintirea asa detaliata a iernilor trecute. Amintirile conturate prindeau viata de-a dreptul si ma rasfatam din nou in toate bucuriile si fericirile (demult) traite.
Si am zis ca o sa scriu din nou, la fel, lucruri simple, bucurii si trairi cotidiene. O sa le scriu din nou ca sa imi bucur sufletul iar peste cativa ani, intro dimineata vijelioasa de duminica, pitita intre perne pufoase :)
P.s Chit ca o sa fie victime colaterale, plictisindu-va cu articole neserioase in care chestiunile sociale nu vor fi discutate, review-uri la produse nu vor fi si nici reclame la alte site-uri, jurnalul o sa fie jurnal, din nou :)

6 comentarii:

  1. Da, e o idee minunata. Am mai facut si eu asta, m-am intors la scrieri din alti ani, uneori nici nu mi-amintesc cu ce ocazie am scris asa ceva. Jurnalul are meritul de a deschide o portita in timp si tare placut este sa evadezi in trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ca-i fain? :)
      Acu....ce-i drept, daca as retrai chiar totul din trecut nu ar fi deloc evadare :) e tare bine in prezent! :)

      Ștergere
  2. Iubesc trecutul meu si mereu imi plac povestile din trecut, fotografiile vechi si toate memoriile frumoase petrecute cu surorile mele. Azi petrecem timpul cu prietena mea din copilarie, ea si Sashka a pregatit clatite - momente de vis hehehe. Kisses si hugs de la noi :) Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Woooooow chiar ca momente minunate! Sa tot aveti asa! ;)
      pupici! :**

      Ștergere
  3. da, e fain sa stii exact ce ti-a trecut prin scufita in anii trecuti!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere