sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Define "normal"

Rontzi, daca astea doua nu suntem noi, atunci nu stiu cine altcineva poate fi! :)))
Primesc un mesaj dimineata asta: "mai, voi v-ati intors la normal?"
 Raspund eu repede: "pffff..normal! Inafara de zuzeniile mele!"

Care nu sunt foarte mari, dar sunt multe! Motiv pt care ma pun sa le astern pt ca o sa vina o saptamana noua si o sa fac altele.
Pe cele de acu doua saptamani le-am uitat...in mare.Asa ca pot sa enumerez doar: "aaa, eu credeam ca e ora 7 la toata lumea!" (Serios, e ciudat sa fie la mine dimineata si altii sa se pregatesca de pranz..)
Impiedicatul pe scarile rulante, inecatul cu aer, ceaiuri varsate pe birou (am salvat geanta la timp!.....si atunci am inteles de ce monitoarele mele sunt suspendate pe doua brate deasupra biroului...), cautat cu disperare telefonul ....care era in buzunarul de la spate al pantalonului.....si inca o data tot vacarmul pt passcardul aflat in celalalt buzunar!
Saptamana ce a trecut a fost mai domoala...mi-am blocat contul bancar de doua ori..doar atat. Prima data pt ca am folosit pe un cont device-ul de la alt cont, urmat de o convorbire lunga la banca, serie lunga de detalii de transmis. Am observat cat de greu e sa spui repede un cuvant care sa inceapa cu anumite litere! Brusc se goleste capul, de nici o urma de cuvant nu se mai gaseste, si asa ajungi sa spui "si O de la Oy my God!" :)))
S-a deblocat contul, ok...pana zilele trecute! :) candfac o comanda de pe un site renumit...doar ca fusesera multe fraude de pe el asa ca banca a blocat totul pana le-am confirmat. Intre timp nu am mai comandat de pe siteul problematic, si am mers direct la sursa! De unde am comandat 21 de bucati...din cauza de 1 noaptea! :))) pana cand am primit un email de la baeti sa imi ceara confirmarea. A trebuit sa le las un voice-mail! :)))) aici am fost doi dashtapti! Eu si Vlad! :)) am lasat 3 mesaje....pt ca uitam ceva de fiecare data! Vlad se tavalea in chinuri neintelegand cum pot! :))))sa fiu asa.....so special! :)))
Si a inceput weekendul! :))

4 comentarii: