sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Smarty pants

Cred ca l-am tot pomenit pe A.Kohn de-a lungul blogului. ;) asa ca nu mai insist. Pe scurt, au fost si momente in care credeam ca facem totul gresit, pt ca era mai simplu sa spunem "asa faci, ca asa zicem noi!", in schimb am avut tone de rabdare, muuult ceai de tei si magneziu efervescent. Si a meritat, pt ca acum mogaldel se descurca de minune, spune ce vrea si ce simte, alege singur ceea ce e bun pt el, nu da iama in dulciuri, nu vrea mai mult decat are nevoie, si putem vorbi cu el "ca cu un om mare" vorba maica-mii.
Azi ne-am delectat!
♡"Cookie, daca nu vii sa strangem jucariile impreuna, nu mai vorbesc cu tine!" (nici nu pot spune asta fara sa nu ma pufneasca rasul) si il vad rasucinde-se pe calcaie, pufaind si dandu-si ochii peste cap! With attitude :) jucariile sunt tot acolo..
♡ma jucam cu juniorul, mesterind niste masini "asta melge aici, cled ca..", taica-su ne vede si imi da un smooch. Se pare ca prea lung dupa parerea prichindelului, care ia atitudine, se baga intre noi, taica-su bate in retragere, moment in care imi vine un pup-pup pe frunte de la cel mic....in timp ce cu hainuta imi sterge buzele. ;))) e super fun sa fii mama de baietel! :))
♡in drum spre casa am facut un popas la ratuste, sa le dam paine. Deja stim ce avem de facut, eu hranesc pescarusii, Vlad ratzele si bb....propria gura! "Mami, dar nu le dai si tu sa pape?" Vine si raspunsul "maine"! :))
♡arunca masina pe scari. aud si intrebarea:"ce a cazut?" ;)
♡♡♡♡♡♡

2 comentarii: