sâmbătă, 16 iulie 2016

Stop the silence


"How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries, improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.
A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement, the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.
Individual Muslims may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome." (Winston Churchill)
                           
Ieri a fost o zi oribila, nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa ceva poate deveni...normal. Cred ca tacerea, capul intors sau "nu ma afecteaza pe mine direct" sunt atitudini care ingaduie.
Din bun simt ieri nu a fost casual Friday, nimeni nu a ras la birou, ne-am intrebat colegii francezi daca sunt ok, le-am zis ca suntem acolo daca au nevoie de ceva, filmuletele cu camionul condus de acel animal cretin erau pe monitoarele multora. Si s-a vorbit mult despre asta, oameni straini plangeau pt cei de acolo. Nu ai cum sa nu.
Vor sa nu te mai simti in siguranta, vor sa semene frica...halal religie! Dupa 2000 de ani de civilizatie, religia asta barbara ingaduie asa ceva. Nu suport sa aud "nu toti musulmanii sunt asa!". Mi-e greu sa aud asta. Bun, nu sunteti ca ei, iesiti cu declaratii, iesiti public sa condamnati actele acestea, pornind de la omul de rand pana la mai marii vostri! De ce nu se intampla asta?  Poate pt ca asa cum zicea cineva...e o ingaduire tacita in toata tacerea asta..
Nu sunt rasista, nu urasc la intamplare, nu ii dispretuiesc pe altii. Dumnezeul meu mi-a dat o inima, un suflet si o constiinta. Dumnezeul meu mi-a lasat Cuvinte de Iertare, Iubire, Acceptare. E o diferenta imensa, si lucrul asta, in prezentul asta, se vede clar.

11 comentarii:

  1. Valul acela de migratii nu a fost ceva intamplator, a fost un prim pas pt destabilizare. Am oroare fata de aceste crime odioase, fata de aceste crime impotriva lui Dumnezeu Insusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...valul acela ne-a îngrozit încă de anul trecut,ușurinta cu care au fost lăsați neverificați sa pătrundă peste tot suna tot mai mult a premeditare....

      Ștergere
  2. Asta cu ,,Trebuie sa invatam cu terorismul!'' nu-mi pare a fi o solutie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o soluție, dimpotrivă e o provocare pt tot mai mulți sa ia atitudine într-un mod agresiv. Ieri tati de toate națiile isi închipuiau cum ar fi daca, si nu aveau porniri prea pacifiste.

      Ștergere
  3. Eu de ieri am ramas socata! Nu mai am cuvinte si chiar nu stiu ce sa scriu ... In afara de lacrimi si rugaciuni de multumire ca m-am nascut intr-o tara civilizata si intr-o familie crestina, nu pot sa ma concentrez pe altceva? Am gasit un citat care mi-a placut enorm:
    "later that night
    i held a atlas in my lap
    ran my fingers across the whole world
    and whispered
    where does it hurt?

    it ansered
    ewewywhere
    ewewywhere
    ewewywhere."

    -Warsan Shire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am numai cuvinte de....lauda! :((((cretinoizi,asta sunt aia,nu oameni!

      Ștergere
  4. Tot mai des aud ca lumea asta o ia razna, ca oamenii sunt mai rai ca animalele...e o degringolada..uite numai cati extremisti sunt la putere sustinuti de popoare..
    Coincidenta poate, insa vineri am vorbit despre atentatele 9-11. E uimitor cum de autoritatile sunt mereu surprinse..cati oameni ziceau anul trecut ca migrarea e o invazie controlata!
    un coleg chiar ne-a spus cateva argumente uimitoare care vin in sprijinul ipotezei ca 9-11 a fost inscenare...
    Traim vremuri grele dar stim ca Domnul biruie, asa cum ne-a lasat scris!

    RăspundețiȘtergere
  5. inspaimantator, chiar vremuri grele! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrun fel sau altul fiecare generatie a trecut prin ceva greu....dar acum parca e prea de tot!

      Ștergere
  6. Sora mea a fost la Nisa cu vreun an în urmă și era șocată gândindu-se ce se întâmplă acum pe străzile pe care se plimba ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa modul lor de gandire...nici un oraș nu ar mai fii sigur...

      Ștergere