luni, 26 septembrie 2016

De pe raft

De cand cu blonde hair& 50 shades of green (inca verde apropo, desi tocmai mi-am re-blonzit parul), e musai o ingrijire mai atenta. Chiar nu e moft, dar parul e uscat, electrizat, si umflat de la umiditate. Prin urmare..4 samponuri, alternate. "Enhanxer blonde shampoo" face ce zice, printr-un amestec de lamaie, musetel si alte ape oxigenate. Samponul cu lapte de karite si miere e o imbratisare pt par. Le alternez cu:
Samponul cu ulei de kukui hidrateaza si de-electrizeaza parul, e chiar cool pt ca nu mai folosesc balsam dupa. Aussie e o dragoste veche, se gaseste in multe variante, asta mi se potriveste manusa.
Balsamul l-am inlocuit cu tratamentele de par, si chiar e o diferenta mare intre ele. Alternez tratamentele, le folosesc o data pe saptamana, uneori de doua ori daca e nevoie.
 Tratamentul cu keratina mi-a placut din prima, il aplic insa doar pe jumatatea inferioara a parului. Tratamentul Gliss chiar face minuni, nu stiu cum face dar stiu ca nu am varfurile despicate.
Gelul de dus de la Bodyshop e de capsuni si asta e suficient pt a-l tot reinnoi.
"A little pick me up" e perfect pt mine, hidrateaza bine bine si are o aroma...nu pot sa o descriu, daca pozele ar avea miros ar fi perfect.  Un amestec de portocale, lamai si cardamom.
Lotiunea de corp e ruda cu gelul de dus pt ca..aroma si super-hidratarea. Gelul Elmiplant...pt ca functioneaza si e decent la pret.
Nu am timp de prea multe bibileli cand e vorba de coafat, alizeele de aici fac orice "aranjat" sa fie de prisos, asa ca de baza ramane perie rotativa sau placa(rar) plus ondulatul natural al parului (desi si asta e o enigma pt ca nu se intampla chiar mereu).
Cam asta e recolta mea de toamna :)

4 comentarii: