luni, 26 decembrie 2016

Fericire

I-am spus lui Mogaldel ca se apropie Craciunul.
I-am spus ca e ziua lui Doamne-Doamne, ca El ne iubeste atat de mult incat de ziua Lui il trimite pe Santa sa ne dea cadouri.
Cateva zile la rand primeam cadouri, masinute mici, piese de lego, indesate in plasticul galben al unor foste oua Kinder. Happy birthday mami!imi dadea surpriza si fugea :)
Ieri, dimineata de Craciun. Il trezim cu "hai, ca e dimineata cea mare, a venit Mosul!"
In mai putin de 5 minute era gata imbracat si cu toaleta de dimineata! (Deci se poate si asa.....) Coboara scarile si canta "Happy Birthday to you, Happy Birthday Doamne-Doamne!" si apoi chiuie cand vede cadourile! Se arunca la cel mai mare, il cauta pe Vlad sa il ajute la desfacut in timp ce eu incerc sa filmez momentul. Urmeaza frenezie, chiuiala, veselie, yeey si topaieli. Am simtit cu puiul nostru din nou, bucuria Craciunului asa cum doar un copil il simte. Zambesc si acu cand scriu si simt ca asta a fost cel mai frumos dar! Adica si cadoul meu straluceste frumos pe mana (;p) insa bucuria de a retrai Craciunul prin ochii de copil....ii mult mai mare! :)
Doamne-Doamne a tot auzit apoi Happy Birthday to you si Multumescu-ti tie!, sper ca nu L-am dezamagit!
Ne-am jucat cu totii, am vazut filme de Craciun(se uita Mogaldeata la filme intregi, si cate trei pe zi...nu zilnic e drept..insa ne pregatim pt cinema) Frozen...in sfarsit l-am vazut si noi :) fain tare.
Let it goooooo! din gura lui Mogaldel intruna :)
Pana a inceput Home Alone! Jumate din film vazut in bratele Ubiului, pt ca ii era frica de oamenii rai. Ii explicam noi ce si cum, cum curajul inseamna sa iti invingi frica..cred ca ne-am descurcat pt ca restul filmului l-a vazut pe fotoliu razand copios. Primul Craciun cu Home Alone, reusita deplina! :)
(P.S Am hotarat cu gashcuta de romanasi ramasi aici sa facem Sarbatorile asa, in familie, sa vedem cum e. Mi-era teama nitel, recunosc, pt ca muuulti muuulti ani am petrecut Craciunul in gashca mare. Ei bine, a fost suuuupeeerb! Am ras cu lacrimi, nu voiam niciunul sa mergem seara la culcare, si la fel a fost si pt ceilalti. )
Seara s-a terminat cu cel mai cel moment.
Puiul mic ia icoana in manute, o pupa si zice "Multumesc Doamne-Doamne pt cadouri si jucarii!"
Imi dau lacrimile de bucurie si ma topesc de admiratia pt puiul meu de 3ani.

10 comentarii:

  1. Wow, ce fain... Mogaldel este chiar "o minune" de copil...
    Va doresc tot binele din lume si la cat mai multe zile de Craciun ... fericite! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Zi de zi frumos si bine sa va fie!
    Cu drag am citit aceste randuri, si mi-am amintit copilaria. :) N-as zice ca uit vreo clipa bucuria copilariei dar in momente speciale amintirile sunt mai vii. :)
    Mi-l pot imagina pe Mogaldel! :) Nimic nu se compara cu lumina de fericire de pe chipul si din ochii copiilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim de gandurile bune! :)
      Ai mare mare dreptate! Nu ma bucura nimic mai mult decat veselia lui! :)

      Ștergere
  3. Am văzut și eu Home Alone 1 și 2, în sfârșit! :))
    Ce-mi place de Mogâldel al tău, știe cui să mulțumeacă pentru cadouri! :)

    RăspundețiȘtergere