joi, 22 decembrie 2016

Noutati pe raft

Am trecut la programul de leneveala, bibilit si rasfatat.  Motiv pt care am dat un refresh raftului din baie.
Gelul de dus de la TreacleMoon mi-e preferat de cativa ani, hidrateaza pielea fara senzatia aia de unsuros de dupa un ulei de corp. Nu zic ca e cea mai tare chestie de pe pamant, dar stiu ca nu simt nevoia unei creme de corp. In plus miroase asa biiiine.
Samponul si balsamul de la John Frieda merg perfect parului blond, parul are un aspect sanatos, nu se electrizeaza si straluceste frumos. O perioada am folosit doar balsamul combinat cu alte sampoane, insa efectul e deosebit de cand am folosit samponul asta.
Mno, pt zilele girlie folosesc gelul de trandafiri. Miroase dupa cum iti imaginezi, insa.....nu tine prea mult. Hidrateaza bine, asa ca il iert.
Ella, am gasit si eu Ultimate Blends, eu am ales unul pt par fragil. E atat de minunat incat nu folosesc balsam dupa el, ci doar doua aplicari consecutive de sampon. Apa de la VS..e atat de preferata mea incat ii dau refill de cum se termina.
Soo, care sunt bunatatile voastre? 

7 comentarii:

  1. Eu fara Dove body wash nu pot trai, am cumparat de curand Gourmet de la Palmolive, Vanilla Pleasure si Chocolate Passion... miros grozav, dar a prajituri si nu cred ca le voi folosi foarte des! Le-am luat mai mult de curiozitate. :) Vopseaua de par de la Schwarzkopf cu keratina e grozava, si am incercat sampoanele si balsamul de par de la Garnier (pe blog am scris despre ele) dar nu pot trai fara Syoss, da volum tare fain! :)) Produsele de la John Frieda nu-mi plac, parul meu devine foarte static! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am vazut de Ultimate Blends....duhhh... sunt cam iuia azi... haahahhahaha!!!
      Adica ai luat pe cel cu honing?

      Ștergere
    2. Nu, pe cel cu grau si orez.
      Uite, eu nu ma impac cu Syoss, nici ca vopsea de par, nici cu sampon.
      Am avut si eu odata gel de dus cu aroma de ciocolata....l-am aruncat aproape nefolosit :) mirosul nu era potrivit chiar de fiecare data :)))

      Ștergere
  2. Eu am loțiunea de corp de la VS - Amber Romance și mooor după ea. :)

    RăspundețiȘtergere