duminică, 25 iunie 2017

Comoara din weekend

Am incercat asta, pt ca...renune, mult-premiata, revistele o recomanda, fetele o iubesc. Nu m-a dat pe spate, motiv pt care urmatorul lucru a fost un gel de curatare, cu apa micelara de la Garnier. Facea cam acelasi lucru, dar trebuia o crema buna de hidratare dupa.
Pe un blog de fashionista vad un review la un produs Lacura. Ma intriga tare, pt ca ......4£. De 7 ori mai putin decat ce e in poza. Incep si caut si alte pareri si raman uimita de cata "lume buna" le foloseste. In stupizenia mea nici nu le bagam in seama...cum sa cumperi produse cosmetice de langa raftul cu avocado? ....ma rog, prin zona.
Inca putin neincrezatoare merg la magazin, caut produsele si le iau.


Incredibil, a fost prima reactie! Mirosul, consistenta...exact la fel. Putin mai uleioasa am simtit-o la aplicare (se aplica pe fatza uscata), prosopelul de curatare e mai rugos decat cel "de firma", insa s-a dovedit perfect folositor la curatare. Dupa o saptamana de folosinta, cuvantul meu e woow! Nici o alta diferenta fatza de "Liz" inafara faptului ca...... de 7 ori mai ieftin.
Tot atunci am luat si crema anticelulitica. Intra mai greu in piele, insa pielea ramane hidratata mult timp si aspectul e vizibil mai frumos (tot 4£ si produsul acesta).


Dupa o saptamana? cu nerabdare astept sa vad ce mai scot bun la raft! 🙊🙊🙊

3 comentarii: