sâmbătă, 12 august 2017

Postare nesuferita (la mic dejun)

Who am I to judge?
Aud exprimarea asta des, foarte foarte des. Pt ca dupa ea, se opresc discutiile astfel incat sa nu se ajunga la barfa.
5 cuvinte, care folosite de majoritatea oamenilor schimba o energie, aducand ingaduinta, acceptare, nimeni nu ajunge la invidii si rautati, pt ca nimeni nu despica firul in patru in gunoi.
Am spus majoritatea! Sunt si din ceilalti...dar nu intratat incat sa schimbe vibratia.

Get inspired, be inspired!
E un motto folosit des in firma in care lucrez. O minte deschisa gaseste mai usor solutii inedite pt probleme complexe. Ce e minunat e ca toata pregatirea asta se aplica frumos si in viata personala. Gasesti inspiratie in oameni, imagini, cadre de viata, detalii de lumina, culoare, sunete. Gasesti inspiratia, asumi din ea ceea ce iti foloseste, o imbogatesti daca e nevoie si treci la nivelul urmator.

In toate diminetile saptamanii, imi spun: vine weekendul si dorm! Imi deschid pleoapele cu greu, cautand dupa miros cana de cafea, pt ca apoi sa pot spune ceva irational pana cand cana de cafea ajunge la jumatate si neuronii incep sa se miste si in sfarsit incep sa fiu eu.
Dimineata de weekend, ma trezesc la prima geana de lumina, plina de energie (de unde?????)...meeee timeeee!!!! Si sar din pat (cum pot asta????) fuga la baie si incep programul de spa. Toate bibilelile, aromele si girlie stuff stau insirate pe covorul din baie in timp ce spuma se umfla in cada. Soarele patrunde prin geamul de la baie, spuma miroase dulceag a pepene rosu si ma cufund in ea. Pot sa jur ca toata oboseala saptamanii se sterge fix in momentul asta pufos, cald si parfumat.

Inspir rasfatul cu nesat si.....pun mana pe tableta! Generatia care nu poate fara internet....guilty! Blogareala, instagram. Sunt cateva conturi pe care le urmaresc, nu sunt extrem de populare dar suficiente pt un pic de "be inspired". Poze luminoase, cadre largi si colorate, ochi mari de copii, hainute chic si decoruri interesante. E un intreg ritual pt expunerea asta pe instagram, sunt anumite intervale orare in care lumea e mai dinamica pe insta si atunci ai sansa pt o mai larga raspindire ( tocmai pe acelea le evit), exista un program tematic cu ce sa expui zilnic (tocmai asta nu fac). Evident fiecare foloseste socializarea asta dupa cum doreste, pt ceea ce ii foloseste.

Fara sa fie vreo judecata, e o mare diferenta intre conturile celor din lume, fata ce cele ale celor din tara. Si nu ma refer la decoruri, sau orice legat de potenta financiara, ci strict legat de atitudine. Cum-necum ajung pe pagina unei fatuci care-si trambita iubirea pt sotul ei, prin tatuaje, citate despre dusmanii ei care cresc odata cu valoarea ei, sau valoarea odata cu dusmanii, ceva de genul. Nu intru in amanunte dar suficient cat sa fie o imagine mai exacta, pe scurt era ceva de genul #iampradayouarenada.
Asta e fost chestia care m-a ingretosat uimit masiv. Sunt oameni care poarta lucruri de firma, se bucura de ele, dar nu-i anuleaza pe cei care nu le au. Sunt oameni care poarta in mod uzual si natural o geanta LV fara sa-si faca poza cu #printesa si neaparat ceva legat de valoare si dusmani.
Poate ca e vreo dreprate in a te bucura de anumite lucruri, de a-ti impartasi bucuria cu altii, pt ca poate muncesti pe rupte pt ele, insa de aici pana la #youarenada...e cale lunga.

Alt cont. Tot una cu iubirea. Si poze cu iubirea ei - cel mai frumos barbat din lume. True true, iubirea e mare, iti da si aripi, nu mai vezi pe altul mai fain ca al tau, insa....de aici pana la "numaiarealtaceameu" sau "multumesc sclavelor care l-au spalat si ingrijit inainte, ca sa fie perfect acum" e cale luuunga. Nu mi-a trecut vreodata prin cap sa desconsider relatiile anterioare ale lui Vlad, de exemplu. Fiecare om isi are etapele lui, fiecare personaj care a facut parte din calatoria lui si-a avut rolul asa cum alte personaje au avut rol in calatoria mea. Dar sa arunci laturi in capul fostelor....tine putin de lipsa de civilizatie. Ca om te desconsideri pe tine mai intai cand te semetesti peste altii/ altele.
Nu zic ca tb sa fie cineva atat de moale incat sa inghita magarii. Evident te aperi daca esti atacat, evident aperi ce ai mai scump atunci cand cineva e pornit sa distruga, insa actionezi fara balacareli, minciuni si intrigi. Actionezi cu clasa, si scoti manusa daca e cazul.

Nu generalizez, nu zic ca toate conturile romanesti sunt asa, insa pitiponceala cu bravada e majoritara..Celor care fac lucruri de calitate si care incearca sa infrumuseteze lumea, raspandind doar vibratii bune..tot succesul sa il aveti!

Si gata pauza, postare lunga si mic dejun cu prelungire.

3 comentarii: