duminică, 17 septembrie 2017

Fresh air

Ii stii..I-ai simtit mereu, cu tepii lor, ascunzandu-si ciuda in spatele zambetului larg si al ochelarilor de soare, ascunzandu-si frustrarile in spatele sfaturilor..Ii stiai de atunci, dar le cautai scuze, ca le-a fost viata grea, ca asa reactioneaza o inima cu cicatrici. Desi stiai ca altii, cu inimi mai ciuruite, isi port cu noblete lectia de viata. Stiai ca acei altii nu sunt in stare sa dusmaneasca..Dar le acceptai tepii astora, pt ca sperai ca la un moment or sa-si vada greselile, si or sa se schimbe. 
Si le-ai dat drumul, cand ai stiut ca e in zadar.
Si ti s-a lumina calea, ai respirat iar aer curat si te-a incalzit iar soarele pe chip.
in timp ce ei sa infingeau intro noua prada.

10 comentarii:

  1. Nu toti oamenii cu "ţepi" au frumusetea si gingasia trandafirilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa respir din nou, sa dau drumul la cineva...dar nu reusesc. Desi primesc tepi, mi se pare ca daca renunt fac un rau acelei persoane...si ma simt blocata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De multe ori ducem cruci pe care nu El ni le dam sa purtam. Prin acei țepi ai acelei persoane,Cineva iti arată ce fel de om e..
      Poate e cazul ca tu sa te depărtezi de ceea ce te sufoca, si sa il lași pe El sa isi facă planul cu acea persoana!

      Ștergere
  3. Fiecare om din viaţa noastră vine cu o lecţie. În cazul celor despre care vorbeşti, clar trebuie să dăm pagina şi să mergem mai departe, odată învăţată lecţia, oricât de greu ar părea. Chiar merităm acea gură de aer nou şi proaspăt :)

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu stim... mai greu de facut :)

    RăspundețiȘtergere