sâmbătă, 31 decembrie 2011

Sooooo Great!!!!!!Va urez tututror din inima ca in anul ce vine, toate dorintele frumoase sa devina realitate! si stiu ca vor fi asa, pt ca am vazut deja cum dorintele mele s-au implinit, asa cum trebuia, exact cand trebuia!
Am invatat ca trebuie sa astepti atat cat trebuie pt ca totul sa fie bine, am invatat ca nu trebuie sa fortezi nimic si ca tot ce vine din inima este mai mult decat iti imaginezi, ca rabdarea te face mai bun, am invatat ca generozitatea si darnicia te fac un om fericit, am invatat ca trebuie sa te respecti pe tine insuti si sa nu accepti umilinte din partea celor care nu te iubesc, am invatat ca unele lucruri sunt asa...si trebuiesc lasate asa! am invatat ataat de multe, si toate le-am invatat traind fericirea! :) si asta e minunat!
Am facut bilantul, asa cum fac in fiecare an..si sunt recunoscatoare Celui de Sus pt tot ce ne-a oferit, pt toata grija lui, pt toate planurile lui, care mereu sunt mai bune ca ale mele! :)
Sunt recunoscatoare pt noua viata, pt promisiunea noului inceput ce ne asteapta in anul ce vine, sunt recunoscatoare pt toata fericirea traita de prietenii nostri, de Familia Noastra, sunt recunoscatoare pt toate schimbarile ce s-au facut cu viteza luminii!
A fost cel mai bun an de pana acum si il astept cu speranta si dragoste pe cel ce vine, pt ca stiu ca Dumnezeu isi tine promisiunile! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu