duminică, 21 aprilie 2013

Being somebody

What goes around, comes around!
Probabil ca vei intelege vreodata, desi nu cred! probabil vei vedea vreodata adevarata realitate, nu cea pe care ti-o zugravesti!mai mult ca sigur insa vei primi lectii, vei fi nevoita sa recunosti tot raul facut! ca vei invata lectiile? habar n-am si prea mult nu ma intereseaza! crezi ca esti cineva? ca altii sunt ratati?? cate din avutiile tale sunt realizarile tale? si cate din ele sunt rezultatul intrigilor si prefacatoriei? poti sa-i minti pe toti, te pricepi foarte bine! dar o sa vina clipa cnd o sa tezi asa cum esti! si n=o sa-ti placa!
A fi cineva nu inseamna sa fii mai mare peste toti, ci a fi bun cu toti, pt toti! si nu esti asta! asa ca da, ai avutii, dar iti lipseste esentialul!
O sa-ti primesti rasplata si poate vei intelege...dar nu cred!

4 comentarii:

  1. Nu stiu cui te adresezi si nici ca ma intereseaza!
    Un singur lucru vreau sa-ti spun, trateaza cu indiferenta si nu face un "post" pentru ceva ce nu merita! Indiferenta este cea mai buna arma!
    Fiti fericiti dragilor si nu lasati ca ura si invidia sa va dezbine! Viata fericita, duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooooo....o tratam cu indiferenta, insa e "atat de fericita" incat nu se poate abtine sa nu se amestece in treburile altora!
    Noi suntem uniti asa cum am fost mereu, indragostiti pana peste cap, asta nu o schimba nimeni! insa e obositor sa ne luptam si cu consecintele faptelor ei "bune"!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mona...te rog, sa nu te mai necajesti... Ignora si atat!
    Vad ca si Minnie spune la fel :)

    RăspundețiȘtergere