sâmbătă, 26 iulie 2014

Inimi

Sunt oameni de care te atasezi din prima clipa. Oameni cu care schimbi doua vorbe si deja stii ca v-ati regasit, dupa o calatorie lunga...Oameni pe care ii cunosti ca de-o viata dupa cateva ore petrecute impreuna. Sunt oameni pe care ii descoperi treptat, dezvaluindu-ti fatete frumoase si luminoase...de diamant. Sunt oameni care iti dau mangaierea si intelegerea si dragostea lor, fara sa le-o ceri, fara ca ei sa depuna vreun efort. Fara ca apoi sa existe regrete. Sunt oameni care daruiesc, totul si de toate, fara sa urmareasca vreun interes. Sunt oameni pe care vrei sa ii rasfeti, sa le mangai anii, sa le faci ochii sa zambeasca!
Sunt insa si oameni care te incomodeaza din prima clipa, oameni rautaciosi incat asta le iese prin pori! Sunt oameni ursuzi care cred ca le stiu pe toate si care te scuipa de sus daca ai o parere diferita de a lor. Sunt oameni carcotasi, ascunsi, mancati de tot ce e mai intunecat pe lumea asta.
Mi-au aparut in cale in ultimii ani, fara sa ii caut.........in cea mai mare parte si de pe urma blogului...

Sunt momente, uneori cat o clipa, alteori cat jumatati de an, cand nu poti sa mai iesi din cochilia in care nici nu stii cum ai ajuns...Nu poti sa scoti o vorba, nu poti sa scrii o litera! vrei, ai atatea de scris si de povestit! dar nu poti! si nu stii de ce!!! si siiiiguuuuur nu or sa te inteleaga atunci cand le spui ca nu poti sa spui de tot oceanul ce iti macina faleza sufletului!....................si atunci nu mai incerci, nu poti sa duci o batalie din start pierduta....pt ca stii ca nu or sa te inteleaga!

Dar mi-e dor, mi-e dor! Minnie, mi-e dor!!!!!!!!!!!!!!!

8 comentarii:

  1. Eram sigura ca e vorba de Minnie.E greu fara ea.Ca o roata la caruta ,fara ea vom inainta mai greu.Sper sa revina asupra deciziei.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e greu cu oamenii...nu poti sa-i cunosti deplin, nu stii ce vor face...nu stii ce motive au!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi e dor de Minnie, e un suflet cald si iubitor. Sunt sigura ca va reveni. Asa este unii oameni pur si simplu se baga in sufletul tau cu felul lor de a fi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer si eu sper sa revina Minnie, m-am atasat de ea destul de repede, la fel ca de multe alte persoane de pe blog, inclusi tu:) Sper sa nu iei niciodata aceiasi decizie (asupra careia sper sa revina) ca si Minnie :)

    RăspundețiȘtergere