sâmbătă, 12 iulie 2014

Yes, it's true!

Shopping online daaa! nu e moft, nu e dependenta, e o necesitate!
Am inceput timid anul trecut imediat dupa ce a venit bebe si apoi totul in forta! imi amintesc si acum cand satui sa dam aproape un milion pe cutia de late praf si milioane pe produsele de ingrijire pt bebe, ne-am uitat pe eticheta la numele firmei distribuitoare. I-am gasit, aveau si site, am comandat la mult  mai putin din jumatatea pretului din magazin si de aici totul a fost istorie! Hainute, jucarii, cosmetice, incaltaminte, alimente, sucuri si alte produse, decoratiuni, produse de ingrijire, totul de pe net!diferenta la pret e colosala, gasim produse diferite fata de ''uniformele''din magazin, nu mai pierdem timpul umbland printre rafturi, pufaind la casa, cautand loc de parcare, chinuindu-ne cu bagajele. Cel mai important, nu mai pierdem timpul! Atunci cand stiu ca am ceva de cumparat imi rezerv maxim o ora, dar in acea ora stiu ca am cumparat tot! si cel mai fain e ca pot sa compar produsele in ofertele diferitelor site-uri, gasesc sumedenie de promotii, asa ca totul merge struna!
Duc lipsa magazinelor, a decorurilor si tuturor celor glamour? duc lipsa vanzatoarelor tabaracioase, judgemental, ofuscate ca tb sa imi raspunda la intrebari sau sa aseze produsele la loc? nuuuuu!!!! big no no!
Nu putem lua totul de pe net, produsele de baza tot din magazin...Asa si saptaman trecuta. La un moment dat mi-a sarit in ochi ditamai afisul celor de la Marionnaud! hai cu curiozitatea, ca nu se poate altfel! intru si ce sa vezi??? la promotii, ditamai promotiile afisate incat sa le vezi si de pe Luna, am gasit fondul meu de ten si una din trusele de machiaj comandate de pe u site (nu o sa dau numele site-ului pt ca postarea asta nu e o reclama!). Cu promotie fondul de ten era de 4 ori mai scump decat ce-mi comandasem eu, trusa doar de 3 ori! am iesit scarbita! inteleg ca magazinele au taxe si chirii si salarii de platit, dar chiar de 4 ori pretul marit???? nu multumesc, eu ies din ecuatia asta!
Si nu, nu era nici o diferenta intre produese, totul era identic, incepand cu firma importatoare.
Asa ca azi am fost iar la...cumparaturi. Cu laptopul in brate si piersica alaturi, cu bebe dormind si Ubi sforaindu-mi alaturi. Sandale pt bebe(din piele, mai ieftine cu 110 ron fata de cele vazute in magazin), 2 periute electrice la pretul uneia singure, jucarii si da...ceva rasfat si pt mine:) ca doar am facut economii! :))

8 comentarii:

  1. Eu sunt mai rezervata si neinitiata in cumparaturi online.Am comandat cate ceva si am fost multumita.O sa tin cont de sfatul tau si cand vreu ceva o sa caut mai intai aici.Numai bine la toti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai facut si eu cumparaturi online mai mult pentru copil, am gasit un aparat de aerosol foarte ieftin si bun, muuult mai ieftin decat in farmacii, plus niste cizmulite i-am luat odata. E frumos sa faci si shopping online, ai o varietate mai larga fara sa pierzi timp alergand prin magazine. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceva cumparaturi online am mai facut, dar nici la acest nivel inca nu am ajuns. Incep sa caut si eu unele site uri cu produse mai bune, pentru noi toti si sa dau si eu o comanda ceva mai substantiala sa vad cum e. Dar mie imi place si window shoppingul, asadar s-ar putea sa ma mai vezi intrand in magazine macar pentru a avedea daca mai este ceva nou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. window shopping cu placere! mai cu seama daca e urmat si de o cafea! :) dar pt cumparaturi...da-i cu netul! :)

      Ștergere
  4. Atunci cand ma hotarasc sa cumpar imi place sa merg prin magazine - dar nu exagerez, pentru ca ma hotarasc repede. :)
    Experienta mea cu magazinele online a fost - de trei ori - nefericita, dar modul in care ai pus problema ma determina sa imi reevaluez opinia. :) Multumesc pentru aceste "comparatii de pret". :)
    Zile fericite sa ai, impreuna cu cei drag!

    RăspundețiȘtergere