sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Dulce

Ziua de azi a început destul de anevoios, cu un metrou prins pe ultima suta de metri....sau maiprecis cu o mana strecurata intre uși cât sa le blochez și sa fac un ultim salt de pe scari-peron-metrou. Cred ca numai pe la următoate stație am iînceput sa respir. Cursele astea de dimineață sunt de groaza! Așa ceva...am zis ca poate aici o sa fiu mai organizata dimineața dar n-ai sa vezi!:)Lucrurile s-au indreptat pe parcurs dupa o cafea si un brezel mit butter (unul din lucrurile bune din Germania zice Roxana). Facem schimb de experienta si ma updatez cu must-know-ul de la noul job. Apoi a mers si mai bine pt ca am facut calculul pt concediu din iarna, seful a fost de acord așa ca Haaai decembrie mai repede!
Am continuat cu un soare și cer senin și o plecare colectiva mai devreme din birou :)) si întâlnirea cu Ubi și bebe mic și totul a fost bine! Ieftin și bine!:) (am auzit ca ăsta e o expresie destul de uzuala; p)
Am zis Dulce! Pt ca merele roșii sunt mai dulci aici...poate merele noastre bune de acasă trimise la export au ajuns pe noptiera mea.Rontaiala de seara:)
Gata! Somn uușor!

6 comentarii:

 1. Faptul ca ai un strop de timp pentru postare,e o acomodare la ceea ce-ti doresti si faceai inainte.Cu drag,

  RăspundețiȘtergere
 2. V-ați mutat în Germania?! Ohh, cred că e frumos... Ne-a spus Iuli (mie și lui mami) că te-ai mutat din România..... Dar, sincer, e mai bine (din punct de vedere financiar și educațional pentru copii, după unii) în străinătate!;)

  Mami a născut un bebe....:)) E mic-mic, și nici nu știe să plângă!=))

  Pupici, Mona! Weekend frumos!:*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E mai bine Maria, însă ne e dor și de lucrurile bune ramase în urma.
   însă ăsta e drumul și pe aici mergem:)
   am auzit de bebe :) sa va trăiască și sa va bucurați de el!;)
   are el timp sa oracaie ca toți bebelușii! :))
   Te pup frumoaso:*

   Ștergere
 3. Ma bucur ca incepeti sa va acomodati, si daca in decembrie e concediu...pai atunci hai decembrie mai repede :)):*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hai cu concediul, hai cu vacanta, hai cu Sărbătorile! :) :*

   Ștergere